Yksittäisiä tutkinnon osia oman osaamisen laajentamiseen tai syventämiseen

Aina ei ole tarpeen opiskella kokonaista tutkintoa, vaan omaa osaamistaan voi syventää tai laajentaa opiskelemalla yksittäisiä tutkinnon osia.

Rasekossa tarjolla on mm. seuraavia yksittäisiä tutkinnon osia. Kaikki koulutukset löydät: www.raseko.fi/jatkuva-haku

Verkkokauppaympäristössä toimiminen, 15 osp. Seuraava aloitus syksyllä 2020.
Koulutuksessa käydään läpi verkkokaupan toimintaa ja viestintää laajasti sekä oleellisimpien työvälineiden hallintaa. Saat tiedot ja taidot tuottaa verkkokauppaan kuvia, tekstiä ja videoita.

Kaavoitus ja muotoilu, 45 osp. Koulutuksessa syvennetään ja kehitetään kaavoitusosaamista. Opiskelun aikana alalla toimivalla on mahdollista kehittää käyttöönsä uusia kaavoja ja hyödyntää digitaalista Grafis-kaavoitusohjelmaa. Seuraava toteutus 4.9.2020.

Ohjaustoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen kädentaitoalalle, 45 osp. Koulutuksessa aikana suunnitellaan ja organisoidaan asiakkaille ohjaustoimintaa sekä tuotteistetaan ja toteutetaan ohjauspalvelu. Seuraava toteutus 7.8.2020.

Päähineiden ja muiden asusteiden suunnittelu ja valmistaminen, 45 osp. Koulutuksessa saat tietoa päähineiden ja muiden asusteiden suunnittelusta ja valmistamisesta sekä opit valmistamaan niitä asiakkaan eri käyttötarkoituksiin. Seuraava toteutus 14.11.2020.

Visuaalinen myyntityö, 15 osp. Seuraava aloitus syksyllä 2020. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osaat suunnitella, rakentaa ja ylläpitää visuaaliseen myyntityöhön liittyvän esillepanon tai kampanjan sekä tuottaa myyntityön tueksi oheismateriaalia.

Stailaaminen, 15 osp. Seuraava aloitus syksyllä 2020.
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet stailaamisen perusteista. Koulutus sopii erityisesti tekstiili- ja muotialan sekä kaupallisen alan opiskelijoille. Koulutuksessa opitaan suunnittelemaan ja toteuttamaan asukokonaisuuksien stailauksia asiakastyönä.

Erikoislaitteen hyödyntäminen valmistuksessa, 15 osp. Tässä koulutuksessa opit Rasekon FabLab-ympäristön 3D-tulostimen tai laserleikkurin ja tarratulostimen suunnitteluohjelmat ja laitteiden käytön ja perehdyt näiden laitteiden käyttömahdollisuuksiin omalla ammattialallasi. Saat tietoja ja taitoja valita valmistuksessa tarvittavia työmenetelmiä, toimintoja tai ohjelmia tarkoituksenmukaisesti, valmistaa ja viimeistellä käyttötarkoitukseen soveltuvia tuotteita tai niiden osia, työskennellä laitteella itsenäisesti työturvallisuusohjeita noudattaen sekä laskea valmistuskustannuksia. Kysy seuraavasta aloituksesta.

Myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu hius- ja kauneudenhoitoalalla, 15 osp. Kysy seuraavasta aloituksesta.

Juhla-ja teemakampauspalvelut, 15 osp. Kysy seuraavasta aloituksesta.

Hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut, 25 osp. Seuraava toteutus mahdollisesti syksyllä 2020, seuraa sivuja. Koulutus sopii esimerkiksi apteekkikosmetiikan parissa, päivittäistavarakaupan kosmetiikkaosastolla tai hius- ja kauneudenhoitoalan yrityksissä työskenteleville sekä muille kosmetiikkaneuvonnasta kiinnostuneille.  Koulutuksessa erikoistutaan kosmetiikka-esittelijänä toimimiseen, alan tuotteiden ja palveluiden visuaaliseen myyntiin, brändimarkkinointiin sekä asiakasohjausosaamiseen.

Tutustu koulutuksiin ja hakeudu mukaan!