Yksittäisiä tutkinnon osia oman osaamisen laajentamiseen tai syventämiseen

Aina ei ole tarpeen opiskella kokonaista tutkintoa, vaan omaa osaamistaan voi syventää tai laajentaa opiskelemalla yksittäisiä tutkinnon osia.

Rasekossa tarjolla on mm. seuraavia yksittäisiä tutkinnon osia. Kaikki koulutukset löydät: www.raseko.fi/jatkuva-haku

Verkkokauppaympäristössä toimiminen, 15 osp. Seuraava aloitus syksyllä 2020.
Koulutuksessa käydään läpi verkkokaupan toimintaa ja viestintää laajasti sekä oleellisimpien työvälineiden hallintaa. Saat tiedot ja taidot tuottaa verkkokauppaan kuvia, tekstiä ja videoita.

Stailaaminen, 15 osp. Seuraava aloitus syksyllä 2020.
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet stailaamisen perusteista. Koulutus sopii erityisesti tekstiili- ja muotialan sekä kaupallisen alan opiskelijoille. Koulutuksessa opitaan suunnittelemaan ja toteuttamaan asukokonaisuuksien stailauksia asiakastyönä.

Myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu hius- ja kauneudenhoitoalalla, 15 osp. Kysy seuraavasta aloituksesta.

Juhla-ja teemakampauspalvelut, 15 osp. Kysy seuraavasta aloituksesta.

Erikoislaitteen hyödyntäminen valmistuksessa, 15 osp. Seuraava aloitus 16.4.2020, lähipäivät pääosin torstai- ja/tai perjantai-iltapäivisin.
Tässä koulutuksessa opit Rasekon FabLab-ympäristön 3D-tulostimen tai laserleikkurin ja tarratulostimen suunnitteluohjelmat ja laitteiden käytön ja perehdyt näiden laitteiden käyttömahdollisuuksiin omalla ammattialallasi. Saat tietoja ja taitoja valita valmistuksessa tarvittavia työmenetelmiä, toimintoja tai ohjelmia tarkoituksenmukaisesti, valmistaa ja viimeistellä käyttötarkoitukseen soveltuvia tuotteita tai niiden osia, työskennellä laitteella itsenäisesti työturvallisuusohjeita noudattaen sekä laskea valmistuskustannuksia.

Visuaalinen myyntityö, 15 osp. Seuraava aloitus syksyllä 2020.
Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osaat suunnitella, rakentaa ja ylläpitää visuaaliseen myyntityöhön liittyvän esillepanon tai kampanjan sekä tuottaa myyntityön tueksi oheismateriaalia.

Hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut, 25 osp. Seuraava toteutus mahdollisesti syksyllä 2020, seuraa sivuja.
Koulutus sopii esimerkiksi apteekkikosmetiikan parissa, päivittäistavarakaupan kosmetiikkaosastolla tai hius- ja kauneudenhoitoalan yrityksissä työskenteleville sekä muille kosmetiikkaneuvonnasta kiinnostuneille.  Koulutuksessa erikoistutaan kosmetiikka-esittelijänä toimimiseen, alan tuotteiden ja palveluiden visuaaliseen myyntiin, brändimarkkinointiin sekä asiakasohjausosaamiseen.

– Designtekstiilien suunnittelu ja valmistaminen, 45 osp. Lisätietoa tulossa. Seuraava toteutus syksyllä 2020.
– Kaavoitus ja muotoilu, 45 osp. Lisätietoa tulossa. Seuraava toteutus syksyllä 2020.
– Ohjaustoiminnan suunnitteleminen ja toteuttaminen tekstiili- ja muotialalle, 45 osp. Lisätietoa tulossa. Seuraava toteutus syksyllä 2020.

Tutustu koulutuksiin ja hakeudu mukaan!