Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Aloitus:

Jatkuva haku, joustava aloitus henkilökohtaisen aikataulun mukaan

Kenelle:

Tutkinnon osa on suunnattu henkilöille, jotka haluavat hankkia osaamista kansainvälisessä työympäristössä. Voit olla suorittanut aikaisemmin minkä tahansa perus- tai ammattitutkinnon alasta riippumatta tai työskennellä millä alalla tahansa ja hakeutua suorittamaan yksittäisen tutkinnon osan. Tutkinnon osan suorittamisesta saa erillisen todistuksen.

Kuvaus:

Tarjoamme sinulle monipuoliset mahdollisuudet kartuttaa kansainvälistä osaamistasi ja kokemustasi opintojen aikana. Voit lähteä työelämäjaksolle useaan eri maahan. Rasekolla on tällä hetkellä yhteistyökumppaneita alasta riippuen useassa Euroopan maassa (mm. Espanjassa, Saksassa, Hollannissa, Islannissa ja Portugalissa) sekä Kiinassa ja Thaimaassa. Ulkomaanjakso parantaa ammattitaitoasi sekä lisää kielitaitoa ja vieraiden kulttuurien tuntemustasi.
Myös erilaiset projektit ja toiminnan kehittäminen verkostoitumalla kansainvälisesti ovat osa jokapäiväistä toimintaamme. Voit esimerkiksi hankkia osaamista työskentelemällä kansainvälisessä yrityksessä kotimaassa tai toimia tänne tulevien ulkomaisten opiskelijoiden tuutorina. Lue lisätietoja kansainvälistymismahdollisuuksista.

Tutkinnon osan laajuus on 15 osaamispistettä. Tutkinnon osassa on kaksi osan osaa:
• Työskentely ja vuorovaikutus kansainvälisessä ympäristössä
• Kansainvälisen osaamisen hyödyntäminen ja jakaminen

Eperusteiden ammattitaitovaatimukset ovat:
• Valmistautuminen kansainvälisessä työympäristössä toimimiseen
• Vuorovaikutus kansainvälisessä työympäristössä
• Työskentely kansainvälisessä työympäristössä
• Kansainvälisen osaamisen hyödyntäminen ja jakaminen

Toteutus: Monimuoto-opinnot, itsenäiset tehtävät ItsLearningissa, ulkomaan jakso tai työskentely kansainvälisessä yrityksessä Suomessa

Toteutus:

Monimuoto-opinnot, itsenäiset tehtävät ItsLearningissa, ulkomaan jakso tai työskentely kansainvälisessä yrityksessä Suomessa

Toimipiste:

Raision Purokadun toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Ammatillinen perustutkintokoulutus on maksutonta.

Kysy lisää

Ari Tornberg
ari.tornberg@raseko.fi
puh. +358 44 705 7502