Purokatu 1

Raision seudun koulutuskuntayhtymä Raseko

DNV-GL Logo.Rasekossa voit suorittaa ammatillisia perustutkintoja ja niiden jälkeen halutessasi ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja tai lisäkoulutusta yksittäisten tutkinnon osien muodossa. Tiivis ja käytännönläheinen yhteistyö alueen elinkeinoelämän kanssa varmistaa sen, että meiltä valmistuu todellisia tekijöitä työelämän tarpeisiin!

Raseko on kuuden varsinaissuomalaisen kunnan omistama koulutuskuntayhtymä, jonka osakaskuntina ovat Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Raisio ja Rusko. Toimipisteemme sijaitsevat Raisiossa ja Mynämäessä.

Visiomme mukaan Raseko on menestyvä, itsenäinen, valtakunnallisesti tunnustettu monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä ja työelämän kehittäjä. Rasekon sijoittuminen kärkisijoille Opetus- ja kulttuuriministeriön tuloksellisuusvertailussa jo vuosien ajan on selvä osoitus siitä, että Rasekon opiskelijat valmistuvat ajallaan, työllistyvät hyvin ja keskeyttävät vain harvoin.

Valitse Raseko – autamme sinua matkallasi tulevaisuuden osaajaksi!

Rasekon toimintakertomus 2020(linkki avautuu uudelle välilehdelle)

Rasekon tunnuslukuja ja tietoja 2020 sisältävä infograafi. Arvot, strategia, missio, visio, omistajakunnat, henkilöstön ja opiskelijoiden määrä, tutkintomäärä.

Johtamisjärjestelmä sertifikaatti.

Saavutettavuusseloste