Raseko

ISO_9001

Raision seudun koulutuskuntayhtymä Raseko

auttaa sinua toteuttamaan ammattihaaveesi! Meillä suoritettujen opintojen jälkeen voit työskennellä vaikkapa hoiva-alalla, käsityöläisenä tai teknistä osaamista vaativissa tehtävissä.

Rasekossa voit suorittaa ammatillisia perustutkintoja ja niiden jälkeen halutessasi ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja tai lisäkoulutusta tutkinnon osien muodossa. Tiivis ja käytännönläheinen yhteistyö alueen elinkeinoelämän kanssa varmistaa sen, että meiltä valmistuu todellisia tekijöitä työelämän tarpeisiin.

Raseko on kuuden varsinaissuomalaisen kunnan omistama koulutuskuntayhtymä, jonka osakaskuntina ovat Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Raisio ja Rusko. Toimipisteemme sijaitsevat Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäessä.

Visiomme mukaan Raseko on menestyvä, itsenäinen, valtakunnallisesti tunnustettu monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä ja työelämän kehittäjä. Rasekon sijoittuminen kärkisijoille Opetus- ja kulttuuriministeriön tuloksellisuusvertailussa jo vuosien ajan on selvä osoitus siitä, että Rasekon opiskelijat valmistuvat ajallaan, työllistyvät hyvin ja keskeyttävät vain harvoin.

Valitse Raseko – autamme sinua matkallasi tulevaisuuden osaajaksi!