Kestävä kehitys Rasekossa 

Kestävä kehitys on olennainen osa Rasekon toimintaa ja se näkyy päivittäisessä toiminnassa perustehtävämme lisäksi resurssiviisaana toimintana. Tämä näkyy erilaisina suunnitelmina ja ulkoisten toimijoiden kanssa tehtyinä nykytilan kartoituksina, jotka ohjaavat meitä kehittämään ympäristöämme ja toimintaamme.   

Rasekossa halutaan kehittyä ja siirtää kestävän kehityksen osaamista eteenpäin. Tähän tarkoitukseen on perustettu kestävän kehityksen tiimi, joka kokoontuu kuukausittain erilaisten kestävän kehityksen teemojen äärelle. 

Mikäli haluat tehdä kanssamme kestävän kehityksen teemojen alla yhteistyötä, ota yhteyttä projektipäällikkö Tina Teinilään, puh. 044 705 7433 tai kirjoita ehdotuksesi alla olevaan ”Ehdota kestävän kehityksen yhteistyötä” laatikkoon.

Rasekon kestävän kehityksen tiimin jäsenet

Tina Teinilä, opettaja, projektipäällikkö

Sanna Leinonen, opiskelija

Hanna-Mari Heinonen, siistijä

Kari Jaakkola, ruokapalvelupäällikkö

Sari Buss, koulutusjohtaja

Maria Taipale, johtava rehtori

Ehdota kestävän kehityksen yhteistyötä 

Voit jättää ajatuksia ja ideoita Forms-lomakkeen kautta tai alla olevaan laatikkoon.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ammatillisen oppilaitoksen kestävän kehityksen sertifikaatti – OKKA-Säätiö 

Syksyllä 2021 aloitettiin kestävä kehitys näkyväksi Rasekossa -projekti, jonka tarkoituksena on tuoda Rasekossa olevat kestävän kehityksen toimet näkyviksi ja kaikille helpommin sovellettaviksi. Projekti on määritelty kestämään toukokuun 2022 loppuun ja lopputuloksena haemme OKKA-Säätiön kestävän kehityksen sertifikaattia.  

Kestävä kehitys blogeissa