Kehitämme toimintaamme ja etsimme nyt vahvistukseksi

KOULUTUSKOORDINAATTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työskentelet toisen koulutuskoordinaattorin ja markkinointikoordinaattorin työparina. Tehtäväsi jakautuvat KURREn pääkäyttäjän ja ylläpitäjän tehtäviin sekä markkinointitehtäviin. Edellytämme vahvaa KURRE-osaamista. Eduksi katsomme laajan Primus-osaamisen, ammatillisen koulutuksen uuden lainsäädännön tuntemisen, hyvät ohjaustaidot sekä innostusta sosiaalisen median ja markkinoinnin alueilla kehittymiseen. Palkka- ja muut ehdot KVTES:n mukaisesti.

 

Opiskelijamäärän lisääntyessä tarvitsemme joukkoomme myös

ICT-ALAN OPETTAJAA

jolla on vahvaa osaamista myös teknisen suunnittelun/CAD-ohjelmistojen saralla. Tehtäviisi kuuluu mm. teknisen suunnittelun sekä tieto- ja viestintätekniikan perustutkintojen ammatillisten tutkinnon osien opettaminen ja ohjaus aikuisille ja nuorille oppilaitoksen oppimisympäristöissä, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus sekä kehittämiseen liittyvät tehtävät.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa, pedagogista pätevyyttä, vahvaa alan työelämäosaamista sekä kokemusta ammatillisena opettajana toimimisesta. Eduksi katsomme hyvät työelämäverkostot ja yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot sekä esimerkiksi laivanrakennus- tai konetekniikan kokemuksen. Kelpoisuus määräytyy asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) mukaan. Palkka- ja muut ehdot OVTES:n mukaisesti.

 

Tehtäviin valittavien on esitettävä terveydentilastaan hyväksyttävä selvitys (lääkärintodistus) sekä rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävissä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset

Hakemukset 2.9.2018 klo 15.30 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: hakemukset@raseko.fi. Merkitse sähköpostin aiheeksi hakemasi tehtävä.

Lisätietoja

koordinaattorin tehtävästä:
opetuspäällikkö Pekka Hyvönen, puh. 044 705 7615, pekka.hyvonen@raseko.fi

opettajan tehtävästä:
koulutuspäällikkö Erjo Nojonen, puh. 044 705 7667, erjo.nojonen@raseko.fi


** Raseko on savuton työpaikka.