Tällä hetkellä Rasekossa avoinna olevia tehtäviä:


TEKNISEN SUUNNITTELUN OPETTAJA

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa teknisen suunnittelun perustutkinnon ammatillisten tutkinnon osien (suunnitteluassistentti) opetus ja ohjaus oppilaitoksen oppimisympäristöissä, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus sekä muut alan opetukseen, ohjaamiseen ja kehittämiseen liittyvät tehtävät.

Toivomme sinulta erityisesti rakennusteknisen suunnittelun ja toteuttamisen kokemusta. Eduksi katsomme osaamisen talo- ja yhdyskuntateknisestä suunnittelusta sekä Cad-ohjelmistojen käyttökokemuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Ilkka Kortelainen, ilkka.kortelainen@raseko.fi, puh. 044 705 7668.

KIINTEISTÖPALVELUALAN OPETTAJA

Haemme lisäksi kiinteistöpalvelualan opettajaa kiinteistönhoidon osaamisalalle sekä ammatillisen perustutkinnon että ammattitutkinnon opetukseen ja ohjaukseen. Odotamme sinulta ensisijaisesti vankkaa kiinteistönhoidon osaamista. Talotekniikan kylmälaitepätevyys tai valmius pätevyyden (yli 3kg) hankkimiseen luetaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Iiro Isaksson, iiro.isaksson(at)raseko.fi, puh 044 705 7453.

Lähetä hakemuksesi yllä oleviin tehtäviin pe 24.2.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: hakemukset(at)raseko.fi. Merkitse sähköpostin aiheeksi hakemasi tehtävä.

Kelpoisuusvaatimuksena vakituiseen virkasuhteeseen on soveltuva korkeakoulututkinto, opettajan pätevyys sekä riittävä työkokemus. Huomioimme kuitenkin myös muut hakijat. Jos olet innostunut pätevöitymään ammatilliseksi opettajaksi, ota rohkeasti yhteyttä!


LIIKETOIMINNAN OPETTAJIA

Haemme osa-aikaisia ja sijaisia liiketoiminnan eri alueille. Kelpoisuusvaatimuksena on alan korkeakoulututkinto ja opettajan pätevyys. Edellytämme ajantasaisia tietoja ja työelämäosaamista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä liiketoiminnan koulutuspäällikköön Ari Tornberg, puhelin 044 705 7502, ari.tornberg(at)raseko.fi


** Raseko on savuton työpaikka.