Rasekossa työskentelee noin 230 eri alojen osaajaa: opettajia, opintosihteereitä, siistijöitä, ruokapalvelutyöntekijöitä, opinto-ohjaajia, it-tukea, palkkasihteereitä… Kukaan meistä ei ehdi peukaloita päivän aikana pyöritellä, mutta henki on hyvä ja motivoitunut. Avuliaiden työkavereiden lisäksi tarjolla on hyvää kahvia ja kymppiplussan keittiöväen panostukset saattavat aiheuttaa kiristystä housunvyötäröön. Onneksi kampukselta löytyy kuntosali ja sählyporukka tai voit liikunta- ja kulttuurisetelien avulla harrastaa muuta mielekästä.

Haluaisitko liittyä rasekolaisten joukkoon?

Tutustu toimintaamme sosiaalisen median kanavien kautta:
Rasekossa on avoinna seuraavat tehtävät:

1. Kiinteistönhuollon ammattilainen vakituiseen työsuhteeseen

Raision seudun koulutuskuntayhtymä etsii kiinteistöhuollon ammattilaista Rasekon kampukselle vakituiseen työsuhteeseen.  

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset sisä- ja ulkotyöt kiinteistöissämme. Työhösi kuuluu ulkoalueiden kunnossapitoa, laitteiden korjaus- ja huoltotehtäviä, kiinteistöautomaation seurantaa ja palvelupyyntöihin vastaamista. Asiakkaitamme ovat opiskelijat ja koulun henkilökunta. Kiinteistömme ovat monipuolisia tiloja, moderneista työsaleista opetusluokkiin.

Arvostamme kiinteistöalan kokemusta ja ammattipätevyyttä. Suositeltavia koulutuksia ovat esimerkiksi sähkö- LVI tai kiinteistöalan koulutus. Tekninen osaamisesi ei rajoitu vain kone- ja laitehuoltoihin, vaan osaat toimia myös kiinteistöautomaation ja tietokoneiden kanssa.

Olemme opetuksen ja ohjaamisen tukipalvelu, joten asiakaspalveluasenne tulee olla kohdallaan, ja tärkein voimavaramme onkin itsenäinen ja vastuullinen työnteko. Saat oman vastuualeesi, jota hoitaa. Olemme ylpeitä omista kiinteistöistämme.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan monipuolisten työtehtävien parissa. Palkkauksessa noudatetaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS). Voit esittää myös palkkatoiveen. Työaikasi ajoittuu pääosin klo 7 – 15 välille arkisin. Työhösi sisältyy myös noin kerran kuukaudessa yhden viikon mittainen kiinteistöpäivystys, josta maksetaan erillinen korvaus.

Kiinteistöhuollossamme on tiivis ja mukava työporukka, joka tukee toisiaan ja puhaltaa aina yhteen hiileen.

Työhön valittavan on ennen työn aloittamista esittävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Tehtävän täyttämisessä käytetään 6kk koeaikaa. B-ajokortti on työssäsi välttämätön.

Olemme savuton työpaikka.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi kiinteistöhuollon ammattilaisen tehtävään 3.6.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostitse hakemukset@raseko.fi. Merkitse sähköpostiin aiheeksi hakemasi tehtävä.

Laita mukaan sähköpostiosoite, johon valintapäätöksestä voidaan ilmoittaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kiinteistöpäällikkö Jussi Lähdemäki. Puh. 044-7057609.


2. Opettajan sijaisuuksia

Ammatillinen koulutus tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä nuorten ja aikuisten kanssa. Kiinnostaisivatko uudet haasteet mukavan työporukan joukossa?

1. Yhteisten tutkinnon osien opettajien sijaisuuksia

Rasekon yhteisissä tutkinnon osissa on aika ajoin tarve sijaisopettajille. Sijaisuuksien kesto vaihtelee tilanteiden mukaan päivästä useamman viikon sijaisuuteen. Opetettavat sisällöt ovat mm. viestinnän (suomi, ruotsi, englanti, S2), matemaattisten aineiden (matematiikka, fysiikka, kemia) ja yhteiskunnallisten aineiden (yhteiskuntataidot, työelämätaidot, kestävä kehitys, työkyvyn ylläpitäminen) aloilta.

Lähetä lyhyt avoin hakemus ja CV osoitteeseen taru.laaksonen@raseko.fi ja kerro hakemuksessasi, minkä ainealueen sijaisuuksia voisit tarvittaessa opettaa. Katsomme eduksi opinnot ko. aineessa sekä pedagogisen pätevyyden. Sijaisuudet sovitaan aina tilannekohtaisesti.

2. Liiketoiminnan opettajien sijaisuudet

Rasekon liiketoiminnan opetus on laajaa aina perustutkinnosta ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin. Meillä on toisinaan tarvetta myös lyhyt- ja pitkäaikaisille sijaisuuksille. Opetettavia sisältöjä ovat mm. asiakaspalvelu ja myynti, yritystoiminta, taloushallinto ja markkinointiviestintä.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä koulutuspäällikkö Tuula Nummilaan, puh. 044 705 7657, tuula.nummila@raseko.fi ja kerro, minkä teemojen opettaminen kiinnostaa! Sijaisuudet sovitaan aina tilannekohtaisesti. Edellytämme ko. aiheen opintoja tai työkokemusta. Eduksi katsomme pedagogisen pätevyyden.


** Raseko on savuton työpaikka. **