Rasekossa työskentelee noin 230 eri alojen osaajaa: opettajia, opintosihteereitä, siistijöitä, ruokapalvelutyöntekijöitä, opinto-ohjaajia, it-tukea, palkkasihteereitä… Kukaan meistä ei ehdi peukaloita päivän aikana pyöritellä, mutta henki on hyvä ja motivoitunut. Avuliaiden työkavereiden lisäksi tarjolla on hyvää kahvia ja kymppiplussan keittiöväen panostukset saattavat aiheuttaa kiristystä housunvyötäröön. Onneksi kampukselta löytyy kuntosali ja sählyporukka tai voit liikunta- ja kulttuurisetelien avulla harrastaa muuta mielekästä. Haluaisitko liittyä rasekolaisten joukkoon?


Rasekossa on avoinna seuraavat tehtävät

1. Koulutuskoordinaattori opetuksen suunnittelutiimiin

Tehtävään kuuluu eri koulutusalojen työsuunnitelmien laatimista ja päivittämistä (Kurre), opiskelijahallintojärjestelmän (Primus) tietojen päivittämistä ja tarkistamista, raporttien ja tilastojen tuottaminen ja valmistelua Koski-siirtoihin liittyen sekä erilaisia Wilman kehittämistehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvan koulutuksen lisäksi vankkaa opetuksen hallinnon ja järjestelmien tuntemusta. Toivomme sinun olevan innovatiivinen, aloitteellinen, järjestelmällinen ja tarkka sekä hyvä tiimityöntekijä.

Lisätietoja koulutuskoordinaattorin tehtävästä antaa 3.-5.1.2022 rehtori Reijo Rantanen, reijo.rantanen@raseko.fi.

Työsuhteen alkaminen sopimuksen mukaan. Palkkaus- ja muut ehdot KVTES:n mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen:

Lähetä hakemuksesi koulutuskoordinaattorin tehtävään maanantaihin 31.1.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostitse: hakemukset@raseko.fi Merkitse sähköpostin aiheeksi hakemasi tehtävä. Ilmoita samalla se sähköpostisoite, johon valintapäätöksestä voidaan ilmoittaa.

2. TUVA-koulutuksen opettaja-kehittäjä

Lähde mukaan kehittämään ja toteuttamaan uutta TUVA-koulutusta!

Rasekossa on pitkä kokemus VALMA-koulutuksen toteutuksesta. Syksyllä 2022 meillä starttaa uusi Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus TUVA. TUVAn suunnittelutyö on jo hyvässä vauhdissa ja nyt etsimme joukkoomme sitoutunutta ja osaavaa yhteistyön tekijää.

Arvostamme monimuotoista kokemusta ammatillisen koulutuksen opetuksesta ja ohjauksesta sekä itsensä johtamisen taitoja. Osaat pitää langat käsissäsi, toimit joustavasti muutostilanteissa ja näet kokonaisuudet yksityiskohtien takana. Pidämme tärkeänä yhteistyötaitoja, itsensä haastamista ja tahtoa oppia ja kehittää sekä omaa että organisaation toimintaa. Kokemus erilaisten opiskelijoiden kohtaamisesta katsotaan eduksi. Jos tunnistat Rasekon arvopohjan tavassasi tehdä työtä, ota rohkeasti yhteyttä.

Tehtävä on päätoiminen ja vakituinen. Työn alkamisajankohta sovitaan tehtävään valitun henkilön kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (1150/2017) koskevien säännösten mukaisesti. Kaikkien edellä mainittujen tehtävien ehdot OVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Raseko on vuosityöajassa.

Hakeminen: 

Lähetä hakemuksesi perjantaihin 4.2.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostitse: hakemukset@raseko.fi. Merkitse sähköpostin aiheeksi hakemasi tehtävä. Ilmoita samalla se sähköpostisoite, johon valintapäätöksestä voidaan ilmoittaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspalvelupäällikkö Taru Laaksonen, puh. 044 7057451, taru.laaksonen@raseko.fi

3. Markkinoijan sijainen

noin vuoden ajaksi alkaen maaliskuussa 2022.

Työtehtäviin kuuluvat mm. valokuvaus ja kuvankäsittely, videokuvaus ja editointi, verkkosivujen ja somekanavien sisällöntuotanto sekä tapahtumajärjestelyjä. Oman mielenkiintosi mukaan työnkuvaan voidaan liittää monenlaisia muita tehtäväalueita kuten artikkelien ja blogin kirjoittaminen tai printtiaineistojen tuottaminen.

Odotamme sinulta ennen kaikkea halukkuutta sisäistää nopeasti ammatillisen koulutuksen perusteet kyetäksesi viestimään siitä innovatiivisesti ja oma-aloitteisesti. Edellytämme valo- ja videokuvauksen sekä editoinnin perusosaamista sekä keskeisten Adoben ja Office-ohjelmien hallintaa. Kaikki muu viestinnän ja markkinoinnin osaaminen on plussaa!

Tarjoamme sinulle pienen tiimin täyden tuen, mutta samalla tilaa tuoda työhön omia ideoitasi sekä mahdollisuuden muokata tehtäväkenttää oman osaamisesi mukaan. Palkkaus- ja muut ehdot määrittyvät KVTES:n mukaan.

Tässä tehtävässä menestyt, jos olet oma-aloitteinen, positiivinen ja työhön tarttuva. Vaikka klisee, silti totta: toivomme löytävämme tähän sijaisuuteen ennen kaikkea ”hyvän tyypin”! Niinpä emme määrittele koulutuksen tai työkokemuksen laatua tai määrää, vaan perusosaaminen ja asenne ratkaisee valinnan!

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointikoordinaattori Marjo Rinne, marjo.rinne@raseko.fi, puh. 044 705 7605.

Työsuhteen alkaminen sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 14.3.2022. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen:

Hae tehtävää 31.1.2022 klo 16 mennessä sähköpostitse hakemukset@raseko.fi. Merkitse viestin otsikoksi hakemasi tehtävä. Ilmoita samalla se sähköpostisoite, johon valintapäätöksestä voidaan ilmoittaa.

4. Opettajan sijaisuuksia avoimena

Ammatillinen koulutus tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä nuorten ja aikuisten kanssa. Kiinnostaisivatko uudet haasteet mukavan työporukan joukossa?

1. Yhteisten tutkinnon osien opettajien sijaisuuksia

Rasekon yhteisissä tutkinnon osissa on aika ajoin tarve sijaisopettajille. Sijaisuuksien kesto vaihtelee tilanteiden mukaan päivästä useamman viikon sijaisuuteen. Opetettavat sisällöt ovat mm. viestinnän (suomi, ruotsi, englanti, S2), matemaattisten aineiden (matematiikka, fysiikka, kemia) ja yhteiskunnallisten aineiden (yhteiskuntataidot, työelämätaidot, kestävä kehitys, työkyvyn ylläpitäminen) aloilta.

Lähetä lyhyt avoin hakemus ja CV osoitteeseen taru.laaksonen@raseko.fi ja kerro hakemuksessasi, minkä ainealueen sijaisuuksia voisit tarvittaessa opettaa. Katsomme eduksi opinnot ko. aineessa sekä pedagogisen pätevyyden. Sijaisuudet sovitaan aina tilannekohtaisesti.

2. Liiketoiminnan opettajien sijaisuudet

Rasekon liiketoiminnan opetus on laajaa aina perustutkinnosta ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin. Meillä on toisinaan tarvetta myös lyhyt- ja pitkäaikaisille sijaisuuksille. Opetettavia sisältöjä ovat mm. asiakaspalvelu ja myynti, yritystoiminta, taloushallinto ja markkinointiviestintä.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä koulutuspäällikkö Tuula Nummilaan, puh. 044 705 7657, tuula.nummila@raseko.fi ja kerro, minkä teemojen opettaminen kiinnostaa! Sijaisuudet sovitaan aina tilannekohtaisesti. Edellytämme ko. aiheen opintoja tai työkokemusta. Eduksi katsomme pedagogisen pätevyyden.


** Raseko on savuton työpaikka. **