Tule mukaan vastaamaan alueemme työvoimahaasteisiin ja kehittämään Rasekon toimintaa!


KIINNOSTAAKO SIJAISUUS RASEKOSSA?

Täydennämme sijaisrekisteriämme. Jos olet kiinnostunut toimimaan sijaisena ammatillisessa koulutuksessa yhteisten tutkinnon osien kokonaisuuksissa, ota yhteyttä ja jätä avoin hakemus osoitteella hakemukset (at) raseko.fi ja otsikkoon Avoin hakemus sijaisuuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on alan korkeakoulututkinto ja opettajan pätevyys. Edellytämme ajantasaisia tietoja ja työelämäosaamista.


LIIKETOIMINNAN OPETTAJIA

Haemme osa-aikaisia ja sijaisia liiketoiminnan eri alueille. Kelpoisuusvaatimuksena on alan korkeakoulututkinto ja opettajan pätevyys. Edellytämme ajantasaisia tietoja ja työelämäosaamista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä liiketoiminnan kehittämispäällikköön Ari Tornberg, puhelin 044 705 7502, ari.tornberg(at)raseko.fi


SIIVOOJA

Etsimme mukavaan ja reippaaseen joukkoomme siivoojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työpaikkasi on Raision seudun koulutuskuntayhtymän kampus-alue Raisiossa.

Siivouskohteet ovat koulurakennusten opetus- ja toimistotiloja.

Työsi on itsenäistä. Siirtymisiä tai kohteesta toiseen hyppäämistä on työpäivän aikana vähän. Hoidat selkeän vastuualueesi maanantaista perjantaihin klo: 06.00 – 14.15.
Työtunteja kertyy 38,75h viikossa.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä siivousalan tutkintoa. Sinulla on ammatillinen ylpeys työtäsi kohtaan. Tehtävässäsi kohtaat erilaisia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Palkkaus on 1959,97 eur. kuukaudessa.

Jos kiinnostuit työtehtävästä niin laita vapaamuotoinen työhakemuksesi
sähköpostilla osoitteeseen: hakemukset(at)raseko.fi.

Hakuaika päättyy 27.6.2019.

Jos sinulla on kysyttävää työtehtävään liittyen,
voit soittaa 24.6.2019 klo 12.00-15.00 Puh: 044-7057609 /Jussi Lähdemäki


** Raseko on savuton työpaikka.