Rasekon opettajia.

Rasekon ammattiopistossa on tällä hetkellä avoinna seuraavat tehtävät:

1. Taloushallinnon vakituinen päätoiminen tuntiopettaja viranhaltijasuhteeseen

Tehtävään kuuluu opetus-, ohjaus- ja arviointitehtävät taloushallinnon perus- ja ammattitutkintokoulutuksissa. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, opettajan pedagogisia opintoja ja vankkaa työkokemusta taloushallinnon eri osa-alueilta. Erityisesti arvostamme palkkahallinnon osaamista.

Eduksi katsomme hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, kiinnostuksen työelämäyhteistyöhön sekä valmiudet käyttää monipuolisesti eri oppimisympäristöjä.

Lisätietoja opettajan tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Tuula Nummila, p. 044 705 7657, tuula.nummila@raseko.fi

2. Määräaikainen virkasuhteinen opinto-ohjaaja 7.1.2021 alkaen

Arvostamme laaja-alaista ammatillisen koulutuksen ohjaus- tai opetuskokemusta, työelämän tuntemusta sekä viranomaispalveluiden oppilaitoksille asettamien haasteiden ymmärtämistä (Opintopolku, Koski ja eHoks-palvelut). Rasekossa on käytössä Wilma opiskelijahallintojärjestelmä.

Tehtävänä on osallistua hakeutumisen ohjaukseen, koulutusten markkinointiin, opiskelijoiden opintojen etenemisen tukemiseen, kuten Hoks-prosessiin/osaamisen tunnustamiseen, sekä jatko- ja jälkiohjaukseen. Työ on vaihtelevaa yhteistyötä opiskelijoiden, opettajien ja heidän verkostojensa kanssa.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä opinto-ohjaajan kelpoisuutta.

Lisätietoja opinto-ohjaajan tehtävästä antaa opintopalvelupäällikkö Sari Iinattiniemi, puh. 044 705 7674, sari.iinattiniemi@raseko.fi.

Kelpoisuusehdot edellä mainittuihin tehtäviin 1 ja 2 on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 (1150/2017) koskevien säännösten mukaisesti. Virkasuhteen ehdot OVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kk. Raseko on vuosityöajassa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja hyväksyttävä selvitys terveydentilasta.

Hakeminen:

Lähetä hakemuksesi edellä mainittuihin tehtäviin keskiviikkoon 9.12.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostitse: hakemukset@raseko.fi Merkitse sähköpostin aiheeksi hakemasi tehtävä. Ilmoita samalla se sähköpostisoite, johon valintapäätöksestä voidaan ilmoittaa.


Lisäksi Rasekon yhteisiin palveluihin haetaan

3. Talouskoordinaattori talous- ja henkilöstöhallinnon tiimiin

Tehtävään kuuluu kirjanpitoa, sen oikeellisuuden varmistamista, talousraportointia ja muita talous- ja henkilöstöhallinnon töitä sekä hankeasioita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tradenomin tai muun soveltuvan kaupallisen koulutuksen lisäksi vankkaa taloushallinnon tuntemusta. Toivomme sinun olevan innovatiivinen, aloitteellinen ja hyvä tiimityöntekijä. Kokemus kuntasektorin taloushallinnon tehtävistä katsotaan eduksi.

Lisätietoja talouskoordinaattorin tehtävästä antaa hallintojohtaja Pauliina Sarilo, puh. 044 705 7603, pauliina.sarilo@raseko.fi tai talouspäällikkö Tuula Nordqvist, puh. 044 705 7604, tuula.nordqvist@raseko.fi

Työsuhteen alkaminen sopimuksen mukaan. Palkkaus- ja muut ehdot KVTES:n mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen:

Lähetä hakemuksesi talouskoordinaattorin tehtävään perjantaihin 18.12.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostitse: hakemukset@raseko.fi Merkitse sähköpostin aiheeksi hakemasi tehtävä. Ilmoita samalla se sähköpostisoite, johon valintapäätöksestä voidaan ilmoittaa.

 

** Raseko on savuton työpaikka. **