HAEMME JOUKKUEESEEMME UUSIA, INNOSTUNEITA OSAAJIA

Lähetä hakemuksesi 5.12.2019 klo 16 mennessä sähköpostitse (tiedot alla), jos sovit joukkoon!


1. KOULUTUSKOORDINAATTORI

Hallitset Primus/Kurre/Wilman ja tunnet oppisopimusjärjestelmän. Sinulla on soveltuva koulutus ja työkokemusta vaativista ja monipuolisista opiskelijahallinnon ja markkinoinnin tehtävistä. Olet joustava ja nautit nopeatempoisesta tekemisestä. Sinulla on hyvät työelämäverkostot.

Työsuhteen ehdot KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa oppisopimuspäällikkö Jaana Paunonen, puh. 044 705 7513, jaana.paunonen(at)raseko.fi


2. AMMATILLISTEN TUTKINNON OSIEN OPETTAJA AUTOALALLE

Haemme auto-osastomme mukavan ja osaavan tiimin vahvistukseksi uutta opettajaa. Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, opettajan pedagogisia opintoja, vankkaa ja tuoretta kokemusta autoalan liiketoiminnasta sekä kansainvälisestä toiminnasta. Eduksi luemme kielitaidon ja autoalan mekaanikon työtehtävien osaamisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Timo Turtiainen, puh. 044 705 7629, timo.turtiainen(at)raseko.fi.


3. AMMATILLISTEN TUTKINNON OSIEN OPETTAJA LIIKETOIMINNAN ALALLE

Haemme liiketoiminnan tiimien vahvistukseksi kokenutta ja laaja-alaista osaajaa. Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, opettajan pedagogisia opintoja, vankkaa työkokemusta liiketoiminnasta sekä valmiutta kouluttaa ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin liiketoiminnan eri osa-alueilla. Eduksi luemme myynti- ja markkinointiosaamisen sekä erityisesti kansainvälisen kaupan sekä digitaalisen median osaamisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Ari Tornberg, puh. 044 705 7502, ari.tornberg(at)raseko.fi.


4. YHTEISTEN TUTKINNON OSIEN OPETTAJA MATEMATIIKAN, FYSIIKAN JA KEMIAN ALALLE

Meillä on töitä sinulle opettaja, jolla on matematiikan, fysiikan ja kemian osaamista sekä tietotekniikan tuntemusta. Edellytyksenä on soveltuva korkeakoulututkinto ja opettajan pedagogiset opinnot. Arvostamme vankkaa kokemusta ammatillisesta koulutuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Reijo Rantanen, puh. 040 535 3975, reijo.rantanen(at)raseko.fi.


Kelpoisuusehdot

opettajan tehtäviin määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (1150/2017) koskevien säännösten mukaisesti.

Kaikkien edellä mainittujen päätoimisten tuntiopettajien virkasuhteen ehdot OVTES:n mukaan. Tehtäviin valittujen on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus. Koeaika on 6 kk. Raseko on vuosityöajassa.


Lähetä hakemuksesi

to 5.12.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostitse: hakemukset(at)raseko.fi.

Laita aihekenttään hakemasi tehtävä. Ilmoita samalla myös se sähköpostiosoite, johon valintapäätöksestä voidaan ilmoittaa.Lisäksi haemme:

1. Ammatillisten tutkinnon osien opettaja matkailualalle

Matkailualan osaaja, tule tiimiimme! Hallitset sekä matkailualan perustutkinnon että matkailupalvelujen ammattitutkinnon ja sinulla on kokemusta henkilökohtaistamisesta, ohjauksesta, näytöin osoitettavasta osaamisen arvioinnista ja ammatinopettamisesta. Työsuhde on aluksi määräaikainen ajalle 2.1. – 31.12.2020.

Lisätietoja antaa Marja Kinnunen, puh. 044 705 7574, marja.kinnunen(at)raseko.fi

2. Kaksi ammatillisten tutkinnon osien opettajaa ravintola- ja catering-alalle

Ravintola-alan ammattilainen, tarvitsemme sinua! Hallitset ravintola- ja catering-alan perustutkinnon lisäksi ruokapalvelujen ammattitutkinnon ja/tai ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon sisällöt. Sinulla on kokemusta henkilökohtaistamisesta, ohjauksesta, näytöin osoitettavasta osaamisen arvioinnista ja ammatinopettamisesta. Työsuhteet ovat aluksi määräaikaisia ajoille 20.1.-31.12.2020 ja 23.3.-31.12.2020.

Lisätietoja antaa Marja Kinnunen, puh. 044 705 7574, marja.kinnunen(at)raseko.fi

Kelpoisuusehdot

yllä mainittuihin opettajan tehtäviin määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (1150/2017) koskevien säännösten mukaisesti.

Edellä mainittujen päätoimisten tuntiopettajien virkasuhteen ehdot OVTES:n mukaan. Tehtäviin valittujen on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus. Koeaika on 6 kk. Raseko on vuosityöajassa.

Lähetä hakemuksesi matkailualan (1.) ja ravintola- ja catering-alan (2.) opettajien tehtäviin

to 12.12.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostitse: hakemukset(at)raseko.fi.

Laita aihekenttään hakemasi tehtävä. Ilmoita samalla myös se sähköpostiosoite, johon valintapäätöksestä voidaan ilmoittaa.


** Raseko on savuton työpaikka. **