Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Aloitus:

1.3.2024

Kenelle:

Tutkinto on suunnattu sinulle, joka johdat, suunnittelet ja kehität yrityksen tai oman vastuualueesi toimintaa, kuten toimitusjohtaja, aluepäällikkö tai yrittäjä.

Kuvaus:

Tutkinnossa on yksi pakollinen tutkinnon osa
– Johtajana toimiminen, 80 osp

Valinnaisia tutkinnon osia valitaan 100 osp seuraavista
– Strategiatyön johtaminen, 50 osp
– Projektin johtaminen, 50 osp
– Työyhteisön kehittämisen johtaminen, 50 osp
– Henkilöstön ja osaamisen johtaminen, 50 osp
– Asiakkuuksien johtaminen, 50 osp
– Talouden johtaminen, 50 osp
– Tuotanto- ja palveluprosessien johtaminen, 50 osp

Koulutuspäivät:

1.3.2024 Aloitus ja orientaatio
19.4.2024 Työyhteisön kehittäminen
17.5.2024 Johdatus strategiatyöhön
31.5.2024 Johtamisen kehittäminen
23.8.2024 Opintojen ohjaus ja projektijohtaminen
20.9.2024 Organisaatioviestintä ja vuorovaikutus
25.10.2024 Asiakkuuksien kehittäminen
22.11.2024 Talouden johtaminen ja kehittäminen
13.12.2024 Osaamisen kehittäminen
10.1.2025 Prosessien johtaminen ja kehittäminen
14.2.2025 Loppukatselmus: onnistumiset ja uudet haasteet!

Muutokset mahdollisia.

Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Lähetämme sinulle hakeutumisen ensimmäisessä vaiheessa sähköpostin hakuprosessin etenemisestä, joten kiinnitäthän huomiota siihen että olet antanut sähköpostiosoitteen josta sinut tavoittaa parhaiten.

Toteutus:

Koulutus toteutetaan monimuotoisena koulutuksena, jossa on lähiopetuspäiviä keskimäärin 1 / kk. Lähiopiskelupäivien lisäksi koulutus sisältää itsenäistä opiskelua ja osaamisen hankkimista työpaikalla. Tutkinto suoritetaan omalla työpaikalla ja työtehtävissä tutkinnon vaatimusten mukaisesti henkilökohtaisella suunnitelmalla ja aikataululla.

Toimipiste:

Raision Purokadun toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisen erikoisammattitutkintokoulutuksen hinta on 600 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 250 € / tutkinnon osa.

Kansainvälisyys Rasekossa

Tarjoamme sinulle monipuoliset mahdollisuudet kartuttaa kansainvälistä osaamistasi ja kokemustasi opintojen aikana. Voit lähteä työelämäjaksolle useaan eri maahan. Rasekolla on tällä hetkellä yhteistyökumppaneita alasta riippuen useassa Euroopan maassa (mm. Espanjassa, Saksassa, Hollannissa, Islannissa ja Portugalissa) sekä Kiinassa ja Thaimaassa. Ulkomaanjakso parantaa ammattitaitoasi sekä lisää kielitaitoa ja vieraiden kulttuurien tuntemustasi.

Myös erilaiset projektit ja toiminnan kehittäminen verkostoitumalla kansainvälisesti ovat osa jokapäiväistä toimintaamme. Voit esimerkiksi hankkia osaamista työskentelemällä kansainvälisessä yrityksessä kotimaassa tai toimia tänne tulevien ulkomaisten opiskelijoiden tuutorina. Lue lisätietoja kansainvälistymismahdollisuuksista.

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammatillisen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Tämä tarkoittaa, että tutkinnon suoritettuasi voit hakea opiskelemaan korkeakouluun. Osaamistasi voit kasvattaa tai syventää myös esimerkiksi suorittamalla yksittäisiä tutkinnon osia tai muita lyhyempiä täydennyskoulutuksia.

Suoraan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta.

Kysy lisää

Vastuuopettaja

Annukka Toivonen
annukka.toivonen@raseko.fi
puh. 040 719 4943