Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Aloitus:

Seuraava aloitus 4.10.2024

Kenelle:

Tutkinto on suunnattu sinulle, joka johdat, suunnittelet ja kehität yrityksen tai oman vastuualueesi toimintaa, kuten toimitusjohtaja, aluepäällikkö tai yrittäjä.

Kuvaus:

Tutkinnossa on yksi pakollinen tutkinnon osa
– Johtajana toimiminen, 80 osp

Valinnaisia tutkinnon osia valitaan 100 osp seuraavista
– Strategiatyön johtaminen, 50 osp
– Projektin johtaminen, 50 osp
– Työyhteisön kehittämisen johtaminen, 50 osp
– Henkilöstön ja osaamisen johtaminen, 50 osp
– Asiakkuuksien johtaminen, 50 osp
– Talouden johtaminen, 50 osp
– Tuotanto- ja palveluprosessien johtaminen, 50 osp

Koulutuspäivät:

4.10. Aloitus ja orientaatio
1.11. Työyhteisön kehittäminen
5.12. Johdatus strategiatyöhön
17.1.2025 Johtamisen kehittäminen
7.2.2025 Osaamisen kehittäminen
7.3.2025 Projektijohtaminen
11.4.2025 Organisaatioviestintä ja vuorovaikutus
2.5.2025 Talouden johtaminen ja kehittäminen
6.6.2025 Asiakkuuksien kehittäminen
15.8.2025 Prosessien johtaminen ja kehittäminen
12.9.2025 Loppukatselmus: onnistumiset ja uudet haasteet!

Muutokset mahdollisia.

Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Lähetämme sinulle hakeutumisen ensimmäisessä vaiheessa sähköpostin hakuprosessin etenemisestä, joten kiinnitäthän huomiota siihen että olet antanut sähköpostiosoitteen josta sinut tavoittaa parhaiten.

Toteutus:

Koulutus toteutetaan monimuotoisena koulutuksena, jossa on lähiopetuspäiviä keskimäärin 1 / kk. Lähiopiskelupäivien lisäksi koulutus sisältää itsenäistä opiskelua ja osaamisen hankkimista työpaikalla. Tutkinto suoritetaan omalla työpaikalla ja työtehtävissä tutkinnon vaatimusten mukaisesti henkilökohtaisella suunnitelmalla ja aikataululla. Huom Naantalilainen yritysjohtaja! Kysy lisätietoa Naantalin erityistoteutuksesta jaana.makikalli@raseko.fi tai p. 044 705 7607.

Toimipiste:

Raision Purokadun toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisen erikoisammattitutkintokoulutuksen hinta on 600 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 250 € / tutkinnon osa.

Kansainvälisyys Rasekossa

Tarjoamme sinulle monipuoliset mahdollisuudet kartuttaa kansainvälistä osaamistasi ja kokemustasi opintojen aikana. Voit lähteä kansainvälisyysjaksolle useaan eri maahan heti 18-vuotta täytettyäsi. Rasekolla on yhteistyökumppaneita useassa Euroopan maassa (mm. Pohjoismaat, Portugali, Espanja, Italia, Malta, Saksa, Hollanti, Pohjois-Irlanti, Viro) sekä Thaimaassa ja Etelä-Koreassa. Ulkomaanjakso parantaa ammattitaitoasi sekä lisää kielitaitoa ja vieraiden kulttuurien tuntemustasi. Työelämäjaksolle ulkomaille voit lähteä yksin, kaverin kanssa tai isommalla ryhmällä.

Myös erilaiset projektit ja toiminnan kehittäminen verkostoitumalla kansainvälisesti ovat osa jokapäiväistä toimintaamme. Voit esimerkiksi hankkia osaamista työskentelemällä kansainvälisessä yrityksessä kotimaassa tai toimia tänne tulevien ulkomaisten opiskelijoiden tuutorina. Lue lisätietoja kansainvälistymismahdollisuuksista.

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammatillisen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Tämä tarkoittaa, että tutkinnon suoritettuasi voit hakea opiskelemaan korkeakouluun. Osaamistasi voit kasvattaa tai syventää myös esimerkiksi suorittamalla yksittäisiä tutkinnon osia tai muita lyhyempiä täydennyskoulutuksia.

Suoraan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta.

Kysy lisää

Maria Hietanen
maria.hietanen@raseko.fi
p. 044 7057 510

Annukka Toivonen
annukka.toivonen@raseko.fi
puh. 040 719 4943