Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Taideteollisuusalan perustutkinto

Aloitus:

Elokuussa 2023 aloittava ryhmä on täynnä.

Kenelle:

Lukion käyneet tai ylioppilaat. Koulutus sopii hyvin alaan tutustumiseen tai esimerkiksi välivuoden pitämiseen.

Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, lähtötasosi huomioiden. Koulutus ei vaadi aiempaa osaamista.

Kuvaus:

Koko tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä). Välivuosiopinnoissa suoritetaan osia tutkinnosta.

Osaamista voit hankkia erilaisissa oppimisympäristöissä Rasekon työpajoilla, digitaalisessa kehittämiskeskuksessa Fab Labissa tai työelämäkumppanien yrityksissä kotimaassa tai ulkomailla (esimerkiksi Maltalla, Islannissa tai Hollannissa).

Opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti Fab Lab Rasekossa, jonka puitteet tarjoavat mahdollisuuden digitaalisen valmistuksen lisäksi myös erilaisiin projektitöihin sekä tuotekehitykseen -ja testaukseen.

Toteutus:

Aloitus 10.8.2023 tai sopimuksen mukaan lukuvuonna 2023-2024. Kokopäivätoiminen opiskelu. Suoritat välivuoden aikana tutkinnon osan tai osia ja voit halutessasi jatkaa koko tutkinnon suorittamiseen.

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 4:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Ammatillinen perustutkintokoulutus on maksutonta. Opiskelusta syntyy mm. materiaali- ja opintomatkakustannuksia.

Kysy lisää

Öyvind Strömsvik
puh. 044 705 7588
oyvind.stromsvik@raseko.fi

Kaksi henkilöä työskentelee työsalissa.
Henkilö katselee 3D-tulostinta.