Rasekon järjestämiin työvoimakoulutuksiin, joissa on haku avoinna, voit tutustua TE-Palveluiden järjestelmässä:

Tällä hetkellä TE-palveluiden järjestelmässä on haettavana seuraavat koulutukset:

Kiinnostaisiko sinua olla vähittäiskaupan taitaja ja osallistua myymälän palveluketjuun aina tuotteen saapumisesta tyytyväisen asiakkaan valmistuneisiin ostoksiin saakka? Tai kiinnostaisiko sinua työtehtävät tuotekeräilyn parissa käsitellen erilaisia tilauksia ja toimituksia? Hae koulutukseen kehittämään vähittäiskaupan osaamistasi. Koulutus alkaa 26.8. Haku päättyy 26.7.

Oletko kiinnostunut ravintola- ja catering-alasta, mutta haluaisit parantaa suomen kielen tai tietotekniikkataitojasi? Pidätkö ruoanlaitosta? Hae mukaan Startti -keittiöalalle koulutukseen. Koulutus antaa valmiudet toimia alalla perustehtävissä erilaisissa ravintola- ja catering-alan työympäristöissä. Koulutus alkaa 26.8. Haku päättyy 1.8.

Haluaisitko tehdä töitä teollisuudessa koneistajana? Koulutuksen aikana opiskelet koneistuksen perusosaamisen: koneistustyön suunnittelu ja toteutus, piirustusten hyödyntäminen sekä koneistettavien kappaleiden valmistaminen. Lisäksi opetellaan mittaamaan mekaanisilla mittavälineillä ja laatimaan mittauspöytäkirja. Koulutuksessa suoritetaan tulityö- ja työturvallisuuskortti. Koulutus alkaa 9.9. Haku päättyy 5.8.

Haluatko monipuolisen ja itsenäisen työn? Moniosaaja palvelualalla työskentelee keittiö- ja siivoustyössä hoivakodeissa, päiväkodeissa tai oppilaitoksissa. Koulutus antaa valmiudet mm. aamu- ja välipalan valmistamiseen, lounaan esille laittoon ja astiahuollosta huolehtimiseen, tilojen siivoukseen ja vaate- ja vuodehuoltotehtäviin. Koulutus alkaa 16.9. Haku päättyy 9.8.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kahvilassa tai kaupan alan asiakaspalvelussa? Kiinnostavatko sinua konditoriatuotteet, vitriinien myyntikuntoon laittaminen, raaka-ainetuntemus tai päivittäiset ruoanlaittohaasteet? Hae mukaan lyhyeen Palvelutiskin osaaja -koulutukseen, josta valmistut kaupan palvelutiskin osaajaksi tai pääset työskentelemään kahvilassa! Koulutus alkaa 16.9. Haku päättyy 9.8.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat maahanmuuttajataustaiset työttömät tai työttömyysuhanalaiset henkilöt. Koulutuksen aikana opiskelet manuaalikoneistamisen perusteet, koneet ja menetelmät sekä suoritat työturvallisuuskortin. Koulutuksen aikana opiskelet neljä päivää viikossa ammattialaa ja yhden päivän suomen kielellä metallialan sanastoa. Koulutus alkaa 16.9. Haku päättyy 12.8.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat maahanmuuttajataustaiset työttömät tai työttömyysuhanalaiset henkilöt. Koulutuksen aikana opiskelet levy- ja hitsaustöiden materiaalituntemusta sekä työpiirustusten lukemista. Opit toteuttamaan levytöitä, käyttämään levytyökoneita ja valmistamaan levyliitoksia sekä suoritat työturvallisuuskortin. Koulutus alkaa 7.10. Haku päättyy 2.9.

Onko sinusta mukava tehdä töitä ihmisten kanssa tai olisitko kiinnostunut lähihoitajan tai hoiva-avustajan työstä? Lähihoitaja- tai hoiva-avustaja -koulutuksessa opiskelet hoitoalaa. Lähihoitajaksi valmistuva opiskelee koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon. Hoiva-avustaja opiskelee tutkinnon osia sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta. Lähihoitajakoulutuksen osaamisalana on joko lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala tai ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala. Koulutus alkaa 4.11. Haku päättyy 2.9.

Houkuttelevatko palkanlaskennan työtehtävät sinua, mutta tarvitset täydennystä osaamiseesi? Tule hankkimaan lisää osaamista Palkanlaskennan taitajaksi -koulutukseen. Palkkahallinto on laaja-alainen ja monipuolinen taloushallinnon osa-alue, jossa on mahdollisuuksia monitasoiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Koulutuksen sisältö antaa valmiudet toimia palkanlaskijan tehtävissä. Koulutus alkaa 28.10. Haku päättyy 27.9.

Koulutuksessa opiskelet ravintola- ja cateringalan kokin pakolliset tutkinnon osat. Opinnoista saatu perusosaaminen mahdollistaa alalla työskentelyn tai koulutuksen jatkamisen esimerkiksi oppisopimuksella. Koulutus alkaa 28.10. Haku päättyy 27.9.

Voit tutustua myös koko Rasekon koulutustarjontaan. Jos haluamassasi koulutuksessa on tarjolla myös työvoimakoulutusta, on tutkinnon kohdalla TE-Palveluiden hakulinkki avoinna: