Rasekon järjestämiin työvoimakoulutuksiin, joissa on haku avoinna, voit tutustua TE-Palveluiden järjestelmässä:

Tällä hetkellä TE-palveluiden järjestelmässä on haettavana seuraavat koulutukset:

Vähittäiskaupan myynnin osaaja
Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet toimia monipuolisesti kaupan alan työtehtävissä vähittäiskaupassa. Koulutuksessa suoritetaan liiketoiminnan perustutkinnon tutkinnonosia, kuten erikoistavaraliikkeessä toimiminen. Koulutus alkaa 28.2.2023. Haku päättyy 10.2.2023.

Lähihoitaja- tai hoiva-avustajakoulutus maahanmuuttajille
Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhanalaisille maahanmuuttajille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja työllistyy koulutuksen jälkeen ikääntyvien pariin esimerkiksi kotihoitoon tai palvelutaloon. Koulutus alkaa 3.4.2023. Haku päättyy 10.2.2023.

Palkanlaskennan osaaja
Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja työllistyy koulutuksen päätteeksi ja saa suoritettua liiketoiminnan perustutkinnon palkanlaskenta-tutkinnon osan.
Koulutus alkaa 24.4.2023. Haku päättyy 22.3.2023.

Taloushallinnon osaaja
Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa uusia osaajia taloushallinnon töihin sekä mahdollisesti vahvistaa jo olemassa olevaa ammattitaitoa. Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, tai liiketoiminnan ammattitutkinto, osaamisalana taloushallinto, tai tutkinnon osia. Koulutus alkaa
3.5.2023. Haku päättyy 5.4.2023.

Voit tutustua myös koko Rasekon koulutustarjontaan. Jos haluamassasi koulutuksessa on tarjolla myös työvoimakoulutusta, on tutkinnon kohdalla TE-Palveluiden hakulinkki avoinna: