Rasekon järjestämiin työvoimakoulutuksiin, joissa on haku avoinna, voit tutustua TE-Palveluiden järjestelmässä:

Tällä hetkellä TE-palveluiden järjestelmässä on haettavana seuraavat koulutukset:

Moniosaajaksi palvelualalle
Koulutus antaa sinulle valmiudet niin aamu- ja välipalan valmistamiseen, lounaan esille laittoon ja astiahuollosta huolehtimiseen kuin tilojen siivoukseen, hygieniaohjeistuksiin sekä vaate- ja vuodehuoltotehtäviin. Moniosaajana palvelualalla voit työskennellä esimerkiksi keittiö- ja siivoustyössä hoivakodeissa, päiväkodeissa tai oppilaitoksissa. Koulutus alkaa 5.2.2024. Haku päättyy 5.1.2024.

Hitsaajaksi metallialalle
Koulutuksen aikana opiskelet hitsauksen ja levytöiden perustekniikoita, opit käsittelemään erilaisia materiaaleja sekä suoritat Hitsaus- ja levytyöt -tutkinnon osan. Koulutus alkaa 26.2.2024. Haku päättyy 18.1.2024.

Henkilöstöassistentti
Koulutus laajentaa osaamistasi palvelussuhteen elinkaaren eri vaiheista. Käsittelet palvelussuhteen aloitukseen ja lopetukseen liittyviä toimenpiteitä sekä perehdyt monipuolisesti henkilöstöhallinnon eri tehtäviin. Koulutus on tarkoitettu työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneita henkilöstöhallinnon tehtävistä ja joilla on aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi toimisto-, taloushallinto- tai palvelussuhdeasioista. Koulutus alkaa 26.2.2024. Haku päättyy 31.1.2024.

Hoitoalalle töihin lähihoitajaksi tai hoiva-avustajaksi
Koulutuksessa opiskelet hoitoalaa. Voit valmistua hoiva-avustajaksi tai jatkaa opintojasi lähihoitajaksi. Opiskeluun kuuluu oppimista työpaikoilla, esimerkiksi hoivakodeissa. Lähihoitajaksi valmistuva opiskelee koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon. Hoiva-avustaja opiskelee kaksi ammatillista tutkinnon osaa. Koulutus alkaa 2.4.2024. Haku päättyy 8.2.2024.

Tekemällä oppien ravintola- ja catering-alalle
Koulutuksessa opiskelet ravintola- ja catering-alan kokin pakolliset tutkinnon osat. Opiskelet koulussa erilaisissa keittiöissä sekä hankit osaamista myös työelämäjaksoilla. Kokkina osaat toimia vastuullisesti ja taloudellisesti eri työympäristöissä. Koulutus alkaa 11.3.2024. Haku päättyy 9.2.2024.

Restauroinnista lisäosaamista
Koulutuksen aikana opit tekemään korjaustarpeen kartoituksen, hankkimaan tietoa korjaustyön pohjaksi, tekemään kuntoarvion ja laatimaan sekä toteuttamaan korjaussuunnitelman. Lisäksi suoritat työturvallisuuskortin sekä Korjaaminen taideteollisuusalalla tutkinnon osan. Koulutus alkaa 1.4.2024. Haku päättyy 1.3.2024.

Voit tutustua myös koko Rasekon koulutustarjontaan. Jos haluamassasi koulutuksessa on tarjolla myös työvoimakoulutusta, on tutkinnon kohdalla TE-Palveluiden hakulinkki avoinna: