Rasekon järjestämiin työvoimakoulutuksiin, joissa on haku avoinna, voit tutustua TE-Palveluiden järjestelmässä:

Tällä hetkellä TE-palveluiden järjestelmässä on haettavana seuraavat koulutukset:

Kaupan palvelutiskin osaaja
Lyhytkoulutuksessa opiskellaan vähittäiskaupan palvelutiskillä (liha, kala, salaatit, kotiruoka, sushi, pizzat yms. valmisruoka) toimimista. Koulutus alkaa 25.9.2023. Haku päättyy 29.8.2023.

Tutkintoon valmistava metallialan koulutus (TUVA)

Tutkintoon valmistava metallialan koulutus (TUVA). Koulutuksen tarkoituksena on tutustuttaa maahanmuuttajataustainen opiskelija metallialaan suomen kielellä. Koulutus keskittyy vahvasti metallialan perustaitojen opetteluun ja suomen kielen opintoihin.  Koulutuksessa opiskellaan kolme päivää viikossa metallialan opintoja ja kaksi päivää TUVA-opintoja. Koulutus alkaa 20.11.2023. Haku päättyy 20.10.2023.

Päiväkodin ja oppilaitosten moniosaaja, yhdistelmätyöntekijä

Päiväkodin moniosaaja työskentelee itsenäisesti keittiö- ja siivoustyössä päiväkodissa tai oppilaitoksessa. Koulutus antaa valmiudet aamu- ja välipalan valmistamiseen, lounaan esille laittoon ja astiahuollosta huolehtimiseen sekä tilojen siivoukseen, hygieniaohjeistuksiin ja vaate- ja vuodehuolto- tehtäviin. Koulutus alkaa 23.10.2023. Haku päättyy 22.9.2023.

Tekemällä oppien ravintola-alalle

Koulutuksessa opiskellaan ravintola- ja catering-alan kokin pakolliset tutkinnon osat. Koulutus antaa alan perus- osaamisen ja mahdollistaa alalla työskentelyn tai koulutuksen jatkamisen koko tutkinnon suorittamiseen esimerkiksi oppisopimuksella. Koulutus alkaa 23.10.2023. Haku päättyy 22.9.2023.

Palkanlaskennan osaaja

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja työllistyy koulutuksen päätteeksi ja saa suoritettua liiketoiminnan perustutkinnon palkanlaskenta-tutkinnon osan. Koulutus alkaa 30.10.2023. Haku päättyy 2.10.2023.

Voit tutustua myös koko Rasekon koulutustarjontaan. Jos haluamassasi koulutuksessa on tarjolla myös työvoimakoulutusta, on tutkinnon kohdalla TE-Palveluiden hakulinkki avoinna: