Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ravintola- ja catering-alan perustutkintoAloitus:
26.1.2026Kenelle:
Koulutuksen kohderyhmänä ovat alasta kiinnostuneet, alan vaihtajat, työttömät, lomautetut ja työttömyysuhan alaiset henkilöt.
Valintaperusteet:
Ravintola-alan osaamista tai kaupan tehtävissä kokemusta hankkineet henkilöt.
Koulutukseen valituilla tulee olla vahva motivaatio koulutusta ja alalla työskentelyä kohtaan.
Valinnan edellytyksenä on ammatissa vaadittava terveys.
Kuvaus:
Koulutuksen aikana opit raaka-ainetuntemusta, tuotteiden esille laittoa, asiakaspalvelua sekä vastuullisen palvelutiskin toimintaa. Opinnoissa hankit osaamista koulun oppimisympäristöissä sekä työpaikalla tapahtuvana oppimisena.
Suoritettavat tutkinnon osat: Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen 15 osp tai Kahvilapalvelut 15 osp.
Koulutus kestää noin 4 kuukautta.
Toteutus:
Opinnoissa hankit osaamista koulun oppimisympäristöissä sekä työpaikalla tapahtuvana oppimisena.Toimipiste:
Raision Eeronkuja 3:n toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Maksuton koulutus
Kysy lisää
Niina Salama
niina.salama@raseko.fi
puh. 044 705 7443
Mari Vartiainen
mari.vartiainen@raseko.fi
puh. 044 705 7608