Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Aloitus:

10.1.2024

Kenelle:

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät, lomautetut ja työttömyysuhan alaiset henkilöt. Ravintola-alan osaamista tai kaupan tehtävissä kokemusta hankkineet henkilöt. Koulutukseen valituilla tulee olla vahva motivaatio koulutusta ja alalla työskentelyä kohtaan.
Valinnan edellytyksenä on ammatissa vaadittava terveys sekä kielitaito.

Kuvaus:

Koulutuksen aikana opit raaka-ainetuntemusta, tuotteiden esille laittoa, asiakaspalvelua sekä vastuullisen palvelutiskin toimintaa.

Koulutuksessa suoritettavat tutkinnon osat: Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen 15 osp tai Kahvilapalvelut 10 osp.

Toteutus:

Opinnoissa hankit osaamista koulun oppimisympäristöissä sekä työpaikalla tapahtuvana oppimisena.

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 3:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Maksuton koulutus

Kysy lisää

Airi Levonen
airi.levonen@raseko.fi
puh. 044 705 7651

Mari Vartiainen
mari.vartiainen@raseko.fi
puh. 044 705 7608