Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Taideteollisuusalan ammattitutkinto

Aloitus:

Aloitus syykuussa 2024, mahdollisuus suorittaa myös tutkinnon osia

Kenelle:

Rakennusrestauroinnin perusteet tunteva, alasta kiinnostunut kädentaitaja.

Kuvaus:

Koulutuksen aikana kerrytät osaamista laajasti restauroinnin alalla: korjauskohteen alkukartoituksen tekemisestä, kirvesmiehentöistä, puusepäntöistä, rappauksesta, koristemaalauksesta ja esimerkiksi koristevaluista. Koulutuksen rakenne mahdollistaa kokotutkinnon lisäksi myös osatutkinnon tai tiettyjen tutkinnon osien suorittamisen. Osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä. Osaamista hankintaan joko omassa työssä restauroinnin alalla tai muussa ympäristössä: opiskelupäivien sijoittuminen perjantai- ja lauantaipäiviin mahdollistaa joustavan opiskelun myös työn ohella.
Suunniteltujen lähipäivien tarkemmasta sisällöstä saat lisätietoa vastuuopettajalta. Lähipäivien pituus on 6 tuntia ja ne toteutetaan pääsääntöisesti Rasekon tiloissa Raisiossa.

Toteutus:

Koulutuksen lähipäivät toteutetaan perjantaisin ja lauantaisin, kahdesti kuukaudessa. Lisäksi osaamista hankintaan omassa työssä tai muussa restaurointiympäristössä. Voit opiskella joko koko tutkinnon tai tehdä tutkinnon osia taideteollisuusalan ammattitutkinnosta, restauroinnin opinnoista Rasekon toteutussuunnitelman mukaisesti.

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 3:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Omaehtoisen tutkintokoulutuksen hinta on 450 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa. Ammattitutkintokoulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Kysy lisää

opettaja
Antti Sandberg
antti.sandberg@raseko.fi
puh. 040 756 7197