Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Aloitus:

11.4.2024

Kuvaus:

Koulutus antaa valmiudet tulevaan kesätyöhön. Koulutuksessa perehdytään asiakkaan kohtaamiseen, hygienia-asioihin ja työelämän sääntöihin sekä tehdään tuotteita.

Aikataulu:
Minä työntekijänä: Työelämätaidot ja turvallisuus 11.4. klo16–19
Asiakaspalvelu, käytännön harjoitteet 18.4. klo 16–19
Asiakaspalveluosaaminen, erityisruokavaliot 25.4. klo 16–18
Annoksien ja juomien tarjoilu 7.5. klo 16–19
Tarjoilu (Naantalin kylpylässä) 16.5.klo16–18

Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa myös hygieniapassi ja anniskelupassi. Hygieniapassi ja anniskelulainsäädäntö ja testi järjestetään 2.5.2024 klo 16 – 19.

Osaaminen näytetään kesätyöpaikassa.

Toteutus:

11.4-16.5.2024 lähiopetus noin 1 pv/ vko klo 16.00 - 18.00 tai klo 16.00 - 19.00. Eeronkuja 3, Raisio

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 3:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

maksuton koulutus

Kysy lisää

Airi Levonen
Puh. 044 7057651
airi.levonen@raseko.fi

Mari Varitainen
Puh. 044 705 7608
mari.vartiainen@raseko.fi