Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ravintola- ja catering-alan perustutkintoAloitus:
4.4.2023Kuvaus:
Koulutus antaa valmiudet tulevaan kesätyöhön. Koulutuksessa perehdytään asiakkaan kohtaamiseen, hygienia-asioihin ja työelämän sääntöihin sekä tehdään tuotteita.
Aikataulu:
Minä työntekijänä: Työelämätaidot ja turvallisuus 4.4. klo 16 – 19
Pihvistä jäätelöpalloon, Street food (valinnainen kerta) 11.4. klo 16 – 19
Hygieniapassi (kertaus ja testi) 18.4. klo 16 – 18
Asiakaspalvelu 25.4. klo 16 – 18
Tarjoilu (Naantalin kylpylässä) 9.5. klo 16 – 18
Osaaminen näytetään kesätyöpaikassa.
Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa myös anniskelupassi.
Anniskelupassin kertaus ja testi järjestetään 16.5.2023 klo 16 – 18
Toteutus:
4.4-9.5.2023 lähiopetus 1 pv/ vko klo 16.00 - 18.00 tai klo 16.00 - 19.00. Eeronkuja 3, RaisioToimipiste:
Raision Eeronkuja 3:n toimipisteKysy lisää
Airi Levonen
Puh. 044 7057651
airi.levonen@raseko.fi
Mari Varitainen
Puh. 044 705 7608
mari.vartiainen@raseko.fi