Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Aloitus:

4.4.2023

Kuvaus:

Koulutus antaa valmiudet tulevaan kesätyöhön. Koulutuksessa perehdytään asiakkaan kohtaamiseen, hygienia-asioihin ja työelämän sääntöihin sekä tehdään tuotteita.

Aikataulu:
Minä työntekijänä: Työelämätaidot ja turvallisuus 4.4. klo 16 – 19
Pihvistä jäätelöpalloon, Street food (valinnainen kerta) 11.4. klo 16 – 19
Hygieniapassi (kertaus ja testi) 18.4. klo 16 – 18
Asiakaspalvelu 25.4. klo 16 – 18
Tarjoilu (Naantalin kylpylässä) 9.5. klo 16 – 18

Osaaminen näytetään kesätyöpaikassa.

Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa myös anniskelupassi.
Anniskelupassin kertaus ja testi järjestetään 16.5.2023 klo 16 – 18

Toteutus:

4.4-9.5.2023 lähiopetus 1 pv/ vko klo 16.00 - 18.00 tai klo 16.00 - 19.00. Eeronkuja 3, Raisio

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 3:n toimipiste

Kysy lisää

Airi Levonen
Puh. 044 7057651
airi.levonen@raseko.fi

Mari Varitainen
Puh. 044 705 7608
mari.vartiainen@raseko.fi