Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ravintola- ja catering-alan perustutkintoAloitus:
nonstopKenelle:
Alasta kiinnostuneet
Kuvaus:
Voit suorittaa meillä tutkinnon osan toiveittesi ja mielenkiintosi mukaan!
Ravintola- ja cateringalalla on tutkinnon osia, joilla pääset työelämään kiinni, kuten kahvilapalvelut, asiakaspalvelu ja myynti tai palvelu- ja jakelukeittiötoiminnot.
Koulutuksen aikana suoritat myös alalla tarvittavat osaamispassit kuten hygieniapassi ja anniskelupassi.
Koulutus koostuu lähi- ja etäopiskelusta sekä työelämäjaksosta.
Alan työllisyysnäkymät ovat hyvät: osaavasta henkilöstöstä on pulaa. Henkilöstöravintoloissa ja suurtalouskeittiöissä on
odotettavissa lähivuosina eläköitymistä, mikä lisää uusien kokkien kysyntää. Monet kokit ja tarjoilijat työllistyvät myös
henkilöstövuokrausyritysten kautta.
Toteutus:
Koulutus koostuu lähi- ja etäopiskelusta sekä työelämäjaksosta.Toimipiste:
Raision Eeronkuja 3:n toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Perustutkinnon tutkinnon osat ovat ilmaisia.
Kysy lisää
Vastuuopettaja Nina Routamaa-Päiviö
puh. 044 705 7674
nina.routamaa-paivio@raseko.fi