Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Aloitus:

nonstop

Kenelle:

Alalla työskentelemisestä kiinnostuneet

Kuvaus:

Voit suorittaa meillä tutkinnon osan tai osia toiveittesi ja mielenkiintosi mukaan. Koulutus koostuu lähi- ja etäopiskelusta sekä työelämäjaksosta.

Ravintola- ja cateringalalla on tutkinnon osia, joilla pääset työelämään kiinni, esimerkiksi kahvilapalvelut, asiakaspalvelu ja myynti tai palvelu- ja jakelukeittiötoiminnot.

Koulutuksen aikana suoritat myös alalla tarvittavat osaamispassit kuten hygieniapassi ja anniskelupassi.

Alan työllisyysnäkymät ovat hyvät: osaavasta henkilöstöstä on pulaa. Henkilöstöravintoloissa ja suurtalouskeittiöissä on odotettavissa lähivuosina eläköitymistä, mikä lisää uusien kokkien kysyntää. Monet kokit ja tarjoilijat työllistyvät myös henkilöstövuokrausyritysten kautta.

Toteutus:

Koulutus koostuu lähi- ja etäopiskelusta sekä työelämäjaksosta.

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 3:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Perustutkinnon tutkinnon osien opiskeleminen on maksutonta.

Kysy lisää

Vastuuopettaja Nina Routamaa-Päiviö
puh. 044 705 7671
nina.routamaa-paivio@raseko.fi