Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

 

Koulutus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto
Osaamisalat:
Kotityöpalvelut
Toimitilahuolto

Toteutus

Lähi-, virtuaali-, monimuoto-, etäopetus. Opiskelija tarvitsee alan työ- tai koulutussopimuspaikan.
Opinnot koostuvat lähiopetuspäivistä, joita on keskimäärin 2-4 päivää kuukaudessa sekä ohjatusta etäopiskelusta ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.
Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Toteutusaika

Syyskuu 2018 –

Hae mukaan:

Hakulinkki Wilmaan avautuu viikolla 2.

Toteutuspaikka

Rasekon Naantalin toimipiste

Kuvaus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suorittanut osaa toimia asiakaskohteessa kiinteistö-, kotityö- tai puhdistuspalvelualan työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Tutkinnon suorittanut, joka on suunnannut ammatillista osaamistaan kiinteistönhoitoon, laitoshuoltoon tai toimitilahuoltoon tutkintonimikkeen mukaisesti, hän osaa suunnitella ja toteuttaa puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa, joita ovat elintarviketeollisuuslaitokset, erityiskohteet, hotelli- ja majoitustilat, kauppakeskukset ja myymälätilat, kulttuurihistorialliset kohteet, liikennevälineet, oppilaitokset ja päiväkodit, puhdastilat, rakennussiivous, teollisuuslaitokset, terveydenhuoltotilat tai uima-allas- ja kylpylätilat.

Lisäksi tutkinnon suorittanut henkilön voi valinnaisilla tutkinnon osilla suunnata ammatillista osaamistaan avustamiseen ja huolenpitoon, avustamis- ja asiointipalvelujentuottamiseen, huonekasvien huoltamiseen, kodin ruokapalveluihin, perussiivouspalveluihin, tekstiilien huoltamiseen, työhön opastamiseen ja työpaikkaohjaajana toimimiseen.

Kohderyhmä

Jo alalla toimivat ja alan vaihtajat.

Kustannukset opiskelijalle

Ammattitutkintokoulutuksen kustannukset ovat   €, joka laskutetaan kolmessa erässä. Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Oppisopimusta varten tarvitset alan työpaikan.

Suoraan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta.

Lisätietoja antaa

Eira Lipponen
puh. 044 705 7440
eira.lipponen (at) raseko.fi

Tutkinnon perusteet (OPH): https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/selaus/perusteinfo/2257060