Ravitsemispalveluala / aikuiskoulutus

Rasekossa voit opiskella ravitsemispalvelualaa aikuiskoulutuksena monimuotoisesti, omasta tilanteestasi riippuen. Tutkintoon valmistavat koulutukset voivat olla kokopäiväisiä tai työn ohessa tapahtuvia.

HAUSSA NYT
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto, ruokapalvelun (kokki) tai asiakaspalvelun (tarjoilija) osaamisala
Haku käynnissä 30.4.2017 saakka, aloitus joustavasti 21.8. – 4.9.2017

Monimuoto-opintoihimme on jatkuva haku.


Lue lisää tutkinnoista ja koulutuksista:
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto, ruokapalvelun (kokki) tai asiakaspalvelun (tarjoilija) osaamisala
Lue tutkinnosta ja tutkintoon valmistavasta koulutuksesta »

Ravintolakokin ammattitutkinto
Lue tutkinnosta ja tutkintoon valmistavasta koulutuksesta »

Suurtalouskokin ammattitutkinto
Lue tutkinnosta ja tutkintoon valmistavasta koulutuksesta »

Tarjoilijan ammattitutkinto
Lue tutkinnosta ja tutkintoon valmistavasta koulutuksesta »


Anniskelupassin testitilaisuudet »


Hygieniapassin testitilaisuudet »


Uusi ura ja ammattiseppo_kokki1
– datanomista tuli onnellinen kokki!

Seppo Vahala (39 v) valmistui Timalista datanomiksi vuonna 2009. Hän työskenteli painotalossa jälkikäsittelytehtävissä mutta taantuman vuoksi Sepon työtilanne hiljeni alkuvuonna 2014.

Maskulainen Seppo on aina ollut intohimoinen ruuanlaittaja. Perheensä kannustamana hän otti yhteyttä Timaliin heti kun tuli lomautetuksi edellisestä työstään. Hän hankki itselleen työssäoppimispaikan uudesta Ravintola Kaskiksesta ja sai heti aloittaa Timalissa monimuoto-opinnot – tavoitteena hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto, osaamisalana kokki.seppo_kokki2

Seppo valmistui uuteen ammattiin loppuvuonna 2014 ja sai työpaikan Ravintola Kaskiksesta!

Seppo kertoo innostuneena mielenkiintoisesta työstään Ravintola Kaskiksessa. Kokin työ on ryhmätyötä ja työvuorossa vauhti on kova. Henkilökunta Kaskiksessa on sitoutunutta ja hyvä palvelukokemus syntyy, kun koko porukka puhaltaa yhteen hiileen. Ravintola Kaskiksessa kokki tuo annokset pöytään ja asiakaspalvelu on tärkeä osa työtä.

Seppo on nyt kokki ja tyytyväinen mies, uudessa ammatissaan!

 

 

« Paluu sivulle Aikuiskoulutus