Matkailuala

Työskenteletkö jo matkailualalla tai haluaisitko siirtyä matkailualalle jostain toisesta tehtävästä? Pidätkö erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentelystä ja palvelujen suunnittelusta ja toteuttamisesta? Rasekossa voit opiskella matkailualan perustutkintoon tai syventää jo olemassa olevaa osaamistasi matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinnolla.

Matkailualan perustutkintokoulutus (matkailupalvelujen tuottaja) on suunnattu henkilöille, jotka haluavat työskennellä matkailualan tehtävissä erilaisissa matkailualan palveluja tarjoavissa yrityksissä, kulttuurikohteissa tai matkailukeskuksissa. Opinnot sisältävät mm. matkailualan asiakaspalvelua ja matkailupalvelujen toteuttamista. Lisäksi voit valita omien kiinnostuksen kohteittesi mukaan valinnaisia tutkinnon osia kuten majoituspalvelut, matkailupalvelujen markkinointiviestintä, matkailupalvelujen tuotteistaminen, ravintolan asiakaspalvelu ja myynti tai retki- ja luontoruokailupalvelut.

Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen osaamisala (matkailupalvelujen tuottaja)


Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkintokoulutuksen opinnot sisältävät ohjelmapalvelujen suunnittelua, myyntiä ja toteuttamista sekä liiketoimintaa ja markkinointia.
Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti henkilöt, jotka ovat jo alan tehtävissä tai joilla on muuten kokemusta tai koulutusta alalta.

Matkailupalvelujen ammattitutkinto