Matkailuala

Työskenteletkö jo matkailualalla tai haluaisitko siirtyä matkailualalle jostain toisesta tehtävästä? Pidätkö erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentelystä ja palvelujen suunnittelusta ja toteuttamisesta? Rasekossa voit opiskella matkailualan perustutkintoon tai syventää jo olemassa olevaa osaamistasi matkailunpalvelujen ammattitutkinnolla.

Matkailualan perustutkintokoulutus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat työskennellä matkailualan tehtävissä erilaisissa matkailualan palveluja tarjoavissa yrityksissä, kulttuurikohteissa tai matkailukeskuksissa. Opinnot sisältävät kaikilla matkailualan asiakaspalvelua ja osaamisalasta riippuen mm. matkailupalvelujen toteuttamista, matkapalvelujen myyntiä tai hotellin vastaanottopalvelujen toteuttamista. Lisäksi voit valita omien kiinnostuksen kohteittesi mukaan valinnaisia tutkinnon osia kuten majoituspalvelut, matkailupalvelujen markkinointiviestintä, matkailupalvelujen tuotteistaminen, ravintolan asiakaspalvelu ja myynti tai retki- ja luontoruokailupalvelut.

Matkailualan perustutkinto, ns. välivuosiopintoina


Matkailupalvelujen ammattitutkintokoulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti henkilöt, jotka ovat jo alan tehtävissä tai joilla on muuten kokemusta tai koulutusta alalta.

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Matkailupalvelujen ammattitutkinto, kansainvälisen matkailumarkkinoinnin toteutus (saksankieliseen Keski-Eurooppaan suunnatun matkailumarkkinoinnin koulutus). Koulutus on alkanut 2.4.2019.