Matkailuala

Työskenteletkö jo matkailualalla tai haluaisitko siirtyä matkailualalle jostain toisesta tehtävästä? Pidätkö erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentelystä ja palvelujen suunnittelusta ja toteuttamisesta? Rasekossa voit opiskella matkailualan perustutkintoon tai syventää jo olemassa olevaa osaamistasi matkailunpalvelujen ammattitutkinnolla.

Kaupungin katu.

Matkailualan perustutkintokoulutus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat työskennellä matkailualan tehtävissä erilaisissa matkailualan palveluja tarjoavissa yrityksissä, kulttuurikohteissa tai matkailukeskuksissa. Opinnot sisältävät kaikilla matkailualan asiakaspalvelua ja osaamisalasta riippuen mm. matkailupalvelujen toteuttamista, matkapalvelujen myyntiä tai hotellin vastaanottopalvelujen toteuttamista. Lisäksi voit valita omien kiinnostuksen kohteittesi mukaan valinnaisia tutkinnon osia kuten majoituspalvelut, matkailupalvelujen markkinointiviestintä, matkailupalvelujen tuotteistaminen, ravintolan asiakaspalvelu ja myynti tai retki- ja luontoruokailupalvelut.

Matkailupalvelujen ammattitutkintokoulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti henkilöt, jotka ovat jo alan tehtävissä tai joilla on muuten kokemusta tai koulutusta alalta.


Hae alla olevasta linkistä mukaan matkailualan koulutukseen. Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen päätetään hakijalle parhaimmasta tutkintokoulutuksesta (perustutkinto tai ammattitutkinto) ja opiskelun muodosta. Tutkinto, opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan, lähtötasosi huomioiden.

Matkailualan koulutus, hakulinkki.(avautuu toisessa välilehdessä Rasekon Wilma-järjestelmän koulutushakuun).


Lue lisää matkailualan koulutuksista:

Matkailualan perustutkinto

Matkailualan perustutkinto, ns. välivuosiopintoina (sopii ylioppilaille yms. jotka jäävät ilman haluamaansa jatko-opintopaikkaa)

Matkailupalvelujen ammattitutkinto