Hotellisiivouksen ammattilaiseksi

Hotellihuone.

Hotelli- ja kylpylämaailmassa työskentelystä kiinnostunut! Oletko vailla töitä, koulutusta tai työkokemusta?

Aloitamme Hotellisiivouksen ammattilaiseksi -puhtausalan koulutus, jossa erikoistutaan hotelli- ja kylpylätilojen siivoukseen. Koulutuksen aikana voit suorittaa joko puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon tai ammattitutkinnon tai niiden osia.

Koulutus

Koulutuksen laajuus ja sisältö on henkilökohtainen. Koulutuksen aikana suoritat puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon tai ammattitutkinnon tai niiden valittuja tutkinnon osia. Opintosi koostuvat lähiopiskelupäivistä, työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja ohjatusta etäopiskelusta. Koulutuksen aloitus 5.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Koulutuksen aloituspäivä ja kesto henkilökohtaistaisen suunnitelman mukaan (kesto 2 kk – 1,5 vuotta).

Toteutusvaihtoehdot
Jokaiselle opiskelijalle tehdään oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuuunnitelma HOKS. Siinä määritellään, mitä osaamista opiskelijalla jo on, mitä hän vielä tarvitsee ja mikä on hänen tavoitteensa koulutusta koskien. Voit siis esimerkiksi

1. Opiskella pakollisen tutkinnon osan “Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen” ja täydentäviä tutkinnon osia kuten “Hotelli- ja majoitustilojen puhtauspalvelut”, jos pääasiallisena tavoitteenasi on esimerkiksi työllistyä kylpylään kesäksi.

2. Opiskella tutkinnon osan “Hotelli- ja majoitustilojen puhtauspalvelut”, jos sinulla on jo siivousalan koulutusta ja/tai runsaasti kokemusta, mutta et ole työskennellyt aiemmin hotellikohteissa.

3. Opiskella koko puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon tai ammattitutkinnon toimitilahuollon osaamisalalla, jos sinulta puuttuu alan kokemus ja koulutus.

Valitusta vaihtoehdosta riippuen koulutukseen kuuluu mm. asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottamista, ylläpitosiivousta, perussiivousta, hotelli- ja majoitustilojen puhtauspalveluja sekä uima-allas- ja kylpylätilojen puhtauspalveluja.

Hae mukaan:

Jatkuva haku sähköisesti: Hotellisiivouksen ammattilaiseksi – puhtausalan koulutus -hakulinkki (avautuu toisessa välilehdessä Rasekon Wilma-järjestelmän koulutushakuun).

Jos haluat mukaan 5.3.2020 aloittavaan ryhmään, hae viimeistään 1.3.2020. Voit hakeutua myös myöhemmin, tällöin koulutuksen aloitus sovitaan kanssasi yksilöllisesti.

Toteutuspaikka

Lähipäivät pidetään pääosin Rasekon toimipisteessä, Eeronkuja 4, Raisio. Lisäksi koulutus- ja oppisopimustyöpaikat, esimerkiksi yhteistyökumppani Sunborn Oy tarjoaa koulutukseen osallistuville runsaasti koulutussopimus- tai kesätyömahdollisuuksia kylpylöissään kesällä 2020.

Kustannukset opiskelijalle

Perustutkintokoulutus on maksutonta.

Ammattitutkintokoulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisen tutkintokoulutuksen hinta on 450 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Lisätietoja antaa:

opettaja Sari Lahtinen, puh. 044 705 7455, sari.lahtinen@raseko.fi


Tutkinnon perusteet Opintopolussa (linkki avautuu toisessa ikkunassa Opintopolku.fi-palvelussa)