Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, kaupan osaamisala, kaupan esimiestyö ja päivittäisjohtaminen

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, kaupan ala, Esimies kaupassa.

Koulutus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, kaupan osaamisala, syventymiskohteena esimiestyö ja päivittäisjohtaminen, 180 osp

Käytännönläheinen tutkintokoulutuksemme valmentaa sinua kaupan esimiehen arjen haasteisiin sekä hankkimaan taitoja operatiiviseen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Koulutuksessa käydään läpi aiheita esimiestyön (esimerkiksi myymäläpäällikön) näkökulmasta.  Lähipäivät ovat myös loistava tapa verkostoitua ja jakaa kokemuksia kaupan alalla toimivien kollegoiden kanssa.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat yksikkönsä esimiehenä, vastaavat yksikkönsä päivittäisestä toiminnasta ja henkilöstöstä sekä osallistuvat liiketoiminnan suunnitteluun. Tutkinnon suorittaminen edellyttää mahdollisuutta työskennellä esimiestehtävissä.

Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät opiskelijalle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan, lähtötaso huomioiden.

Toteutus ja hakeminen

Koulutus alkaa 19.11.2020.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina oman työn ohella. Opiskelu sisältää lähiopetuksen lisäksi työpaikoilla tapahtuvaa oppimista sekä itsenäistä opiskelua.

Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa liiketoiminnan erikoisammattitutkinto tai osia siitä.

Hakeudu: Hakulinkki Liiketoiminnan erikoisammattitutkintoon, kaupan osaamisalalle

Toteutusaika

Koulutus alkaa 19.11.2020. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät opiskelijalle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan, lähtötaso huomioiden.

Toteutuspaikka

Rasekon Raision kampusalue

Kuvaus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp). Koulutukseen sisältyvät seuraavat tutkinnonosat:

– Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp)
– Ryhmän esimiehenä toimiminen (60 osp)
– Kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp)

Koulutuksen teemoja ovat mm.
– Toimintaympäristön tuntemus ja analysointi
– Liiketoimintaprosessit ja verkostot
– Esimiestyö ja päivittäisjohtaminen
– Henkilöstöresurssit
– Kehittämisprosessi

Lähiopetuspäivät:

Lähipäiviä kerran kuukaudessa:
Pidätämme oikeuden muutoksiin aikatauluissa ja sisällöissä

Kustannukset opiskelijalle

Korona-pandemian elinkeinoelämälle aiheuttamien ongelmien vuoksi olemme päättäneet tukea osaamisen kehittämistä. Emme peri koulutusmaksua syksyllä 2020 aloitettavista ammatti- tai erikoisammattitutkintokoulutuksista emmekä tutkinnon osista! Koulutusmaksua ei myöskään peritä koulutuksista, joihin on tullut valituksi 2020 aikana, vaikka opiskelu alkaisikin vasta 2021 kevään aikana.

Suoraan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta. Kysy lisätietoja.

Lisätietoja antavat

Tanja Pakkala
puh. 044 705 7442
tanja.pakkala@raseko.fi

Tutkinnon perusteet Opintopolussa (linkki avautuu toisessa ikkunassa Opintopolku.fi-palvelussa)