Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattilaisia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla. Liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittaminen mahdollistaa erilaisten yritysten ja muiden organisaation työtehtävissä toimimisen. Valitsemasi osaamisalan ja valinnaisten tutkinnon osien kautta voit toimia erilaisissa liiketoiminnan asiantuntijatehtävissä esimerkiksi myynnissä, markkinoinnissa, taloushallinnossa tai assistentin tai sihteerin tehtävissä.

Joukko ihmisä katselevat post it lappuja.

Koulutukset

Assistentti- ja sihteeripalvelut (liiketoiminnan palveluiden osaamisala)
– osaamista toimia erilaisissa assistentti- ja sihteeritehtävissä, tiedonohjauksen ja asiakirjahallinnan tehtävissä tai aula- ja monipalvelutehtävissä
Seuraava ryhmä aloittaa 31.8.2020. Lisätietoja assistentti- ja sihteeripalveluista ja haku löytyy tästä.

Taloushallinnon osaamisala
– osaamista toimia palkanlaskennan, kirjanpidon, reskontran hoitamisen, tilinpäätöksen laadinnan, sisäisen laskennan ja budjetoinnin tai taloushallinnon neuvontaan liittyvissä tehtävissä.
Seuraava ryhmä aloittaa 4.5.2021. Lisätietoja taloushallinnon osaamisalasta ja haku löytyy tästä.

Markkinointiviestintä (myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala)
– osaamista mm. graafisesta suunnittelusta, digitaalisesta markkinoinnista ja sisällöntuotannosta someen. Lisätietoja markkinointiviestinnästä ja haku 29.3.2021 alkavaan ryhmään löytyy tästä. 

Myyjä-visualisti (myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala)
– osaamista toimia myynnin ja visuaalisen markkinoinnin tehtävissä. Seuraava ryhmä aloittaa 29.3.2021. Lisätietoja myyjä-visualistista ja haku löytyy tästä.


Toteutus ja hakeminen

Kokopäivätoimista tai monimuotoista koulutusta osaamisalasta ja ryhmästä riippuen. Lue lisää ylempää.

Toteutusaika

Kokopäiväryhmien tiedot löytyvät kunkin osaamisalan alta (kts. ylempänä). Monimuoto-opintojen aloitus sopimuksen mukaan.

Toteutuspaikka

Rasekon Raision kampusalue

Kuvaus

Tutkinnossa on yksi kaikille osaamisaloille pakollinen tutkinnon osa
Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osaamispistettä).

Lisäksi kullakin osaamisalalla valitaan 120 osp valinnaisia tutkinnon osia. Tarkemmat tiedot osaamisalojen yhteydessä (kts. ylempänä).

Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan (henkilökohtaistaminen), lähtötaso huomioiden.

Tutkinnon perusteet Opintopolussa (linkki avautuu toisessa ikkunassa Opintopolku.fi-palvelussa).


Kohderyhmä

Alalla jo ilman tutkintoa työskentelevät tai tietojen ja taitojen päivitystä tai erityisosaamista haluavat. Myös alan vaihtajat.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisen tutkintokoulutuksen hinta on 450 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Suoraan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta. Kysy lisätietoja.

Lisätietoja antaa

koulutuspäällikkö
Tuula Nummila
puh. 044 705 7657
tuula.nummila@raseko.fi

sekä kunkin osaamisalan kohdalle (ylempänä) merkityt vastuuopettajat.