Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattilaisia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla. Liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittaminen mahdollistaa erilaisten yritysten ja muiden organisaation työtehtävissä toimimisen. Valitsemasi osaamisalan ja valinnaisten tutkinnon osien kautta voit toimia erilaisissa liiketoiminnan asiantuntijatehtävissä esimerkiksi myynnissä, markkinoinnissa, taloushallinnossa tai assistentin tai sihteerin tehtävissä.

Koulutukset

Assistentti- ja sihteeripalvelut (liiketoiminnan palveluiden osaamisala)
– osaamista toimia erilaisissa assistentti- ja sihteeritehtävissä, tiedonohjauksen ja asiakirjahallinnan tehtävissä tai aula- ja monipalvelutehtävissä
Seuraava ryhmä aloittaa 19.8.2019. Lisätietoja ja haku löytyy tästä.

Taloushallinnon osaamisala
– osaamista toimia palkanlaskennan, kirjanpidon, reskontran hoitamisen, tilinpäätöksen laadinnan, sisäisen laskennan ja budjetoinnin tai taloushallinnon neuvontaan liittyvissä tehtävissä.
Seuraava ryhmä aloittaa 19.8.2019. Lisätietoja ja haku löytyy tästä.

Markkinointiviestintä (myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala)
– osaamista mm. graafisesta suunnittelusta, digitaalisesta markkinoinnista ja sisällöntuotannosta someen. Lisätietoja ja haku 26.8.2019 alkavaan ryhmään löytyy täältä. 

Visuaalinen markkinointi (myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala)
– osaamista toimia visuaalisen markkinoinnin ja somistuksen tehtävissä. Seuraava aloitus (joko kokopäiväisenä tai monimuoto-opintoina) 2.9.2019. Lisätietoja ja haku löytyy tästä.

Tavoitteellinen myyntityö (myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala)
– osaamista asiakaslähtöiseen ajatteluun, tavoitteelliseen myyntityöhön ja kaupan liiketoiminnan ymmärtämiseen. Saat hyvät lähtökohdat oman vastuualueen, tuoteryhmän, asiakkaiden tai asiakkuuksien hallintaan. Lisätietoja ja haku 2.9.2019 alkavaan koulutukseen löytyy tästä.


Toteutus ja hakeminen

Kokopäivätoimista tai monimuotoista koulutusta osaamisalasta ja ryhmästä riippuen. Lue lisää ylempää.

Toteutusaika

Kokopäiväryhmien tiedot löytyvät kunkin osaamisalan alta (kts. ylempänä). Monimuoto-opintojen aloitus sopimuksen mukaan.

Toteutuspaikka

Rasekon Raision kampusalue

Kuvaus

Tutkinnossa on yksi kaikille osaamisaloille pakollinen tutkinnon osa
Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osaamispistettä).

Lisäksi kullakin osaamisalalla valitaan 120 osp valinnaisia tutkinnon osia. Tarkemmat tiedot osaamisalojen yhteydessä (kts. ylempänä).

Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan (henkilökohtaistaminen), lähtötaso huomioiden.

Tutkinnon perusteet (OPH) löydät tästä.


Kohderyhmä

Alalla jo ilman tutkintoa työskentelevät tai tietojen ja taitojen päivitystä tai erityisosaamista haluavat. Myös alan vaihtajat.

Kustannukset opiskelijalle

Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Omaehtoisena ammattitutkinnon opiskelumaksu on 450 € (lasku kolmessa erässä).

Suoraan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta. Kysy lisätietoja.

Lisätietoja antaa

koulutuspäällikkö
Tanja Pakkala
puh. 044 705 7442
tanja.pakkala (at) raseko.fi

sekä kunkin osaamisalan kohdalle (ylempänä) merkityt vastuukouluttajat.