Sihteeri- ja toimistotyö

Rasekon on tunnettu pätevien sihteerien kouluttajana. Meiltä valmistuneilla sihteereillä on laajat tietotekniikkavalmiudet ja ammatillinen osaaminen korkealla.

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Tutkintokoulutusta toteutetaan monimuoto- (oppisopimuksella) sekä kokopäiväopintoina aikuisille ja nuorille. Liiketoiminnan perustutkinnossa voit valita taloushallintoon tai asiakaspalveluun ja myyntiin painottuvan koulutuksen.

Liiketoiminnan ammattitutkinto

* Assistentti- ja sihteeripalvelut (liiketoiminnan palveluiden osaamisala)
– osaamista toimia erilaisissa assistentti- ja sihteeritehtävissä, tiedonohjauksen ja asiakirjahallinnan tehtävissä tai aula- ja monipalvelutehtävissä
Seuraava ryhmä aloittaa 19.8.2019. Lisätietoja ja haku löytyy tästä.

* Taloushallinnon osaamisala
– osaamista toimia palkanlaskennan, kirjanpidon, reskontran hoitamisen, tilinpäätöksen laadinnan, sisäisen laskennan ja budjetoinnin tai taloushallinnon neuvontaan liittyvissä tehtävissä.
Seuraava ryhmä aloittaa 19.8.2019. Lisätietoja ja haku löytyy tästä.

* Markkinointiviestintä (myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala)
– osaamista mm. graafisesta suunnittelusta, digitaalisesta markkinoinnista ja sisällöntuotannosta someen. Lisätietoja ja haku 26.8.2019 alkavaan ryhmään löytyy täältä. 

* Visuaalinen markkinointi (myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala)
– osaamista toimia visuaalisen markkinoinnin ja somistuksen tehtävissä. Seuraava aloitus (joko kokopäiväisenä tai monimuoto-opintoina) 2.9.2019. Lisätietoja ja haku löytyy tästä.

* Tavoitteellinen myyntityö (myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala)
– osaamista asiakaslähtöiseen ajatteluun, tavoitteelliseen myyntityöhön ja kaupan liiketoiminnan ymmärtämiseen. Saat hyvät lähtökohdat oman vastuualueen, tuoteryhmän, asiakkaiden tai asiakkuuksien hallintaan. Lisätietoja ja haku 2.9.2019 alkavaan koulutukseen löytyy tästä.