Liiketoiminnan koulutusalalta löydät monipuolisen tarjonnan alan vaihtajalle, ammattilaiselle tai erikoistujalle.  Lue lisää tutkinnoista, tutkintokoulutuksista ja aloitusajankohdista alla olevista linkeistä.

 

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, myyntiin ja asiakaspalveluun tai taloushallintoon suuntautuminen

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Ammattitutkintojen perusteet uudistuivat 1.1.2019, jonka jälkeen vanhat tutut sihteerin, myynti- ja markkinointiviestinnän sekä taloushallinnon ammattitutkintoja vastaavat sisällöt löytyvät nyt liiketoiminnan ammattitutkinnon osaamisaloista.

Liiketoiminnan palveluiden osaamisala, assistentti- ja sihteerityön palvelut  (tällä hetkellä haettavana terveydenhuollon sihteeripalveluihin tai kokouspalveluihin syventyvä koulutus, joka starttaa 19.8.2019)

Myynnin- ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiviestintään suuntautuminen

Myynnin- ja markkinointiviestinnän osaamisala, visuaalisen markkinoinnin suuntautuminen

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, myyntityöhön suuntautuminen

Taloushallinnon osaamisala

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto: Vientikauppaan painottuva koulutus

Kaupan alan ja markkinoinnin tutkinnon osia:

Verkkokauppaympäristössä toimiminen, 15 osp, tekstiili- ja muotialan perustutkinnon tutkinnon osa, seuraava toteutus alkaa 30.8.2019.

Visuaalinen myyntityö, 15 osp, taideteollisuusalan perustutkinnon tutkinnon osa. Aloitus viikolla 43/2019, lähipäivät torstaisin.

Hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut, 25 osp, hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon tutkinnon osa. Monimuoto-opinnot. Seuraava toteutus alkaa 2.9.2019.