Raseko on alueella tunnettu kaupan alan kouluttaja. Teemme aktiivista yhteistyötä kaupan alan yritysten kanssa, niin pienten kivijalkakauppojen kuin suurten kaupparyhmittymien kanssa. Somistajaopiskelijoidemme osaamista näet lähes jatkuvasti yhteistyökumppaniemme myymälöissä.

Lue lisää tutkinnoista, tutkintokoulutuksista ja aloitusajankohdista alla olevista linkeistä.


Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi
myynnin ja asiakaspalvelun osaaminen, taloushallinto-osaaminen


Liiketoiminnan ammattitutkinto

– Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala, assistentti- ja sihteerityön palvelut  (tällä hetkellä haettavana terveydenhuollon sihteeripalveluihin tai kokouspalveluihin syventyvä koulutus, joka starttaa 19.8.2019)

– Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin- ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiviestintään painottuva koulutus

– Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin- ja markkinointiviestinnän osaamisala (visuaalisen markkinoinnin suuntautuminen) (lisätietoa tulossa)

– Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tavoitteellinen myyntityö


Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto:

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, vientikauppaan painottuva koulutus


Tutkinnon osat:

Verkkokauppaympäristössä toimiminen, 15 osp, tekstiili- ja muotialan perustutkinnon tutkinnon osa, seuraava toteutus alkaa 30.8.2019.

Visuaalinen myyntityö, 15 osp, taideteollisuusalan perustutkinnon tutkinnon osa. Aloitus viikolla 43/2019, lähipäivät torstaisin. Lisätietoa ja hakulinkki tulossa.

Hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut, 25 osp, hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon tutkinnon osa. Monimuoto-opinnot. Seuraava toteutus alkaa 2.9.2019.


Lähiesimiestyön ammattitutkinto