Siirry sisältöön

Raseko kulkee edistyksellisten mukana

Pinkit vanerista valmistetut SHIFT-kirjaimet ulkona.

Raseko on ollut mukana The Shift -business festivaalitapahtumassa sen alusta saakka. Meille Shift on merkityksellinen monesta syystä. Toisen asteen ammatillisen koulutuksen järjestäjänä luomme opiskelijoillemme oppimisympäristöjä, joissa on mahdollista hankkia valmiuksia ammatillisesti kehittymiseen sekä parantaa osaamista omalla urapolulla etenemiseksi.

Raseko haluaa tarjota nykyaikaisen, modernin ja yritysmaailman kanssa kiinteästi toimivan oppimisyhteisön. Tähän tarvitsemme Shiftin kaltaisia tapahtumia ja verkostoja.

The Shift -tapahtumassa osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua innovatiivisten yrittäjien kanssa. Kun katsoo kärjessä kulkevien mukana tulevaisuuteen, uskaltaa nähdä mahdollisuuksia ja päämääriä, joita ei muuten ehkä näkisi. Kun kuulee innostuneiden ja osaavien toimijoiden ideoista, toteutuksista ja ajatuksista, haluaa itsekin viedä visionsa maaliin.

Shiftissä pääsemme elämään kansainvälistä yhteistyötä aidosti ja kokemaan kansainvälistä ”meininkiä”. Tarjolla on joka vuosi ollut erinomaisia puheenvuoroja. Oppimista tapahtuu aina myös huomaamatta ja siihen tapahtuman ”spesiaalifiilis” luo hyvät puitteet.

Shitf on alusta saakka perustunut vapaaehtoisten mahtavaan yhteishenkeen. Sen arvon ymmärtämisen haluamme olevan osa rasekolaisuutta, Tahtotilamme on, että opiskelija oivaltaa verkostojen, yhteistyön ja yhteistoiminnallisuuden merkityksen työelämässä ja omalla urallaan. Jotta saa jotakin, pitää myös antaa.

Win/win -periaate tarkoittaa yritysten välillä sitä, että molemmat tuottavat omalla toiminnallaan lisäarvoa toisilleen eli omalle yhteistyökumppanille. Siksi Raseko on joka vuosi myös antanut ison panoksen Shiftin järjestelyihin. Opiskelijamme ovat osallistuneet tapahtuman rakentamiseen, asiakaspalveluun ja erilaisiin muihin työtehtäviin.

Raseko kulkee edistyksellisten mukana, koska haluamme oppia, havahduttaa itsemme huomaamaan ja näkemään sekä tarjota opiskelijoillemme parasta. Siksi The Shift – tänäkin vuonna. (linkki avautuu toisessa välilehdessä the Shift-tapahtuman verkkosivuilla).

Lisää aiheesta