Siirry sisältöön

Pidämme peiliä edessäsi

Yritykset ja organisaatiot, yhteisöt ja ekosysteemit tavoittelevat menestystä. Monet asiat ovat suhteellisen yksinkertaisia: prosessit, toiminnanohjaus ja tuotannon skaalautuminen. Vaikeaa ja kokonaisvaltaista osaamista ja ymmärrystä vaativaa on ihmisten johtaminen monimutkaisessa teknologisessa maailmassa, jossa tulevaisuus on epävarma ja jossa on opittava tekemään asioita täysin uudella tavalla.

Ihmisten johtamisen keskeisin haaste on saada meistä yhdessä irti kaikki mahdollinen ja saavuttaa yhteiset tavoitteet – ja samalla tehdä ihmiset onnellisiksi, saada heidät nauttimaan työstään ja pitämään työtä ja elämää mielekkäänä.

Ihmisten johtaminen vaatii rohkeutta ja avointa vuorovaikutusta.

Arvaamaton, tuntematon tulevaisuus haastaa meidät katsomaan uudella tavalla. Luova ajattelu tuo voiton tulevaisuudessa. Ihmisten johtaminen vaatii rohkeutta ja avointa vuorovaikutusta. Johtamisen tehtävänä on auttaa ihmisiä näkemään kokonaiskuva, kyseenalaistamaan toimintatapoja, inspiroitumaan monimutkaisten haasteiden ratkaisemisesta ja luottamaan yhteistyöhön silloinkin, kun valmiita vastauksia ei ole näkyvissä.

Uskottava johtaminen perustuu johdon omiin taitoihin, rohkeuteen ja joustavuuteen. Epävarmassa, myrskyisässä maailmassa ainoa tapa luoda turvallinen tila toiminnalle on, että kaikki tietävät, mihin pyrimme ja miten ketterästi pystymme tarvittaessa muuttamaan suuntaa.

Joukko henkilöitä Rasekon messuosastolla, tauluja, peilejä ja viirejä.

Raseko valmentaa johtamishaasteiden läpi

Johtamisen ja esimiestyön koulutuksiimme kuuluu mm. johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintokoulutus, lähiesimiestyön ammattitutkintokoulutus sekä tuotekehitystyön erikoisammattitutkintokoulutus. Yksilöllisesti rakennettavan koulutuspolun aikana valmennamme sinua niissä johtamisen haasteiden läpi ja annamme työkaluja, jotka auttavat johtamistyössäsi.

Pidämme peiliä edessäsi – millaisen johtajan haluat siinä nähdä? Peiliin katsominen on tärkeää, sillä matka johtajaksi on aina henkilökohtainen.