Myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu hius- ja kauneudenhoitoalalla – tutkinnon osa

Myyntityö hius- ja kauneudenhoitoalalla.

Koulutus

Myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu hius- ja kauneudenhoitoalalla – tutkinnon osa 15 osp.

Kohderyhmä

Hius- ja kauneudenhoitoalan myynnin ja asiakaspalvelutyön osaamisesta ja asiakastilaisuuden järjestämisestä kiinnostuneet. Tarvitset alan työpaikan, oppisopimuspaikan tai koulutussopimuspaikan, jonka hankit itse tai sovit nykyisen työantajasi kanssa mahdollisuudesta aloittaa koulutus.

Toteutus

Toteutusaika: 13.1. – 30.3.2020.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Ammattitaito osoitetaan näytössä palvelemalla hius- ja kauneudenhoitoalan asiakkaita ja alan tuotteita ja palveluja käytännön työtehtävissä. Opiskelija järjestää näytöksi asiakastilaisuuden asiakasryhmälle. Näyttö voidaan tehdä kauneushoitolassa, parturi-kampaamossa, tavaratalossa, maahantuojayrityksessä tai sitä vastaavassa työpaikassa.

Paikka: Rasekon Purokadun toimipiste

Kuvaus

Tutkinnonosassa suunnitellaan yksilöllisiä asiakaspalvelutilanteita ja itse palvelua, joustavasti kotimaisella, ruotsin kielellä ja yhdellä vieraalla kielellä sekä opetellaan vertailemaan erilaisia tuote- ja palveluvaihtoehtoja hius- ja kauneudenhoitoalalla. Tutkinnon osassa harjoitellaan myymään tuotteita, tapahtuman budjetointia ja palveluita asiakaslähtöisesti, tuntemaan alan työlainsäädäntöä, kuluttajaturvallisuuslakia ja kosmetiikkalainsäädäntöä noudattaen sekä käyttämään erilaisia alalle soveltuvia teknologioita, digitaalisia ympäristöjä ja sovelluksia osana työtä.

Rasekossa sinulla on myös hyvät mahdollisuudet lähteä hankkimaan osaamista työelämäjaksolle ulkomaille! Kysy lisää vastuuopettajalta!

Hae mukaan:

RYHMÄ TÄYNNÄ. SEURAA SIVUJA SEURAAVASTA TOTEUTUKSESTA.

Kustannukset opiskelijalle:

Perustutkintokoulutus on maksutonta.
Materiaalimaksuja saattaa tulla riippuen opiskelijan omasta projektityöstä ja oppimistehtävistä.

Lisätietoja:

Vastuuopettaja: Veera Österlund,  puh. 044 705 7638, veera.osterlund@raseko.fi
Opinto-ohjaaja: Outi Penkkala, puh. 044 705 7640, outi.penkkala@raseko.fi