Siirry sisältöön
11.8.2023 Uutiset ja tiedotteet

Liikennejärjestelyt ja pysäköinti kampuksella

Lukuvuosi starttasi Rasekossa torstaina 10.8.2023. Tällöin kouluun saapuivat opintojaan ensimmäistä vuotta aloittavat. Maanantaista 14.8.2023 lähtien kampukselle palaavat toista ja kolmatta vuottaan opiskelevat omien työjärjestystensä aikataulujen mukaan. Tämä tarkoittaa, että liikenne Eeronkujalla ja Juhaninkujalla lisääntyy entisestään. Samanaikaisesti alueella on menossa kaksi isoa rakennustyömaata eli Rasekon oma Eeronkuja 4:n uudisrakennus sekä kesällä aloitettu Raision uuden Tiedonpuiston koulun rakentaminen. Alueella sijaitsee lisäksi kirjasto ja Terveysristeys.

*** Erityisen tärkeää onkin siis nyt tutustua alueen liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin! ***

👉 Tutustu linkitettyyn Raision kaupungin tiedotteeseen (9.8.2023), mistä näet liikennejärjestelyt sekä ns. yleiset pysäköintialueet alueella:

Kuvakaappaus Raision kaupungin tiedotteesta.

Toiveenamme myös on, että ns. saattoliikenne Rasekoon jäisi mahdollisimman vähäiseksi ja henkilöautoilla kuljetettavat opiskelijat jätettäisiin kauemmas eikä tuotaisi ihan pihoille asti. Malttia ja varovaisuutta tarvitaan koko lukuvuoden ajan alueella liikkumiseen niin kävelijöiltä, pyöräilijöiltä kuin mopoilla ja autoilla kulkeviltakin!

Pysäköinti Rasekon kampuksella

Toimipisteiden pihoilla on muutamia pysäköintipaikkoja opiskelijoille ja vierailijoille. Uudisrakennustyömaa on vähentänyt käytössä olevia paikkoja Eeronkujalla, ja Juhaninkujan toimipisteen takana oleva kenttä on toistaiseksi varattu Vaisaaren koulun henkilökunnalle.

*** Huom! Rasekon pihoilla on käytössä pysäköinninvalvonta ja väärälle paikalle pysäköiminen aiheuttaa valvontamaksun! *** Pysäköi siis vain sallituille paikoille!

Kampusalueen toimipisteet

Eeronkuja 3

Eeronkuja 3:n pihalla on parikymmentä opiskelijoille ja vierailijoille varattua pysäköintipaikkaa pääoven / C-rakennuksen edessä olevalla pihalla. Samassa yhteydessä on myös katos mopoja ja polkupyöriä varten.

Eeronkuja 4

Eeronkuja 4:n pihalla on kolme kokonaista riviä pysäköintipaikkoja sekä muutama pihan sivulla. Osa pysäköintipaikoista on rakennustyömaan johdosta toistaiseksi pois käytöstä.

Juhaninkuja 1

Juhaninkuja 1:n etupihalla on kolme riviä opiskelijoille ja asiakkaille (Jalkahoitola ja RasekoShop) varattuja pysäköintipaikkoja sekä keskellä pihaa polkupyörätelineitä. Aiemmin opiskelijoiden käytössä ollut, toimipisteen takana Opinpolun varrella oleva hiekkakenttä on Tiedonpolun koulurakennustyömaan ajaksi varattu Vaisaaren koulun käyttöön.

Purokatu 1

Purokadun pihalla on parikymmentä autopaikkaa sekä muutama mopopaikka. Tarkkana merkkien kanssa, vain pihan ulkoreuna on siis opiskelijoiden käytössä!

***Huom! Uimahalli Ulpukan pysäköintialue on tarkoitettu vain Ulpukan asiakkaille!