Juhla-ja teemakampauspalvelut – tutkinnon osa

Juhla-ja teemakampauspalvelut.

Koulutus

Juhla-ja teemakampauspalvelut – tutkinnon osa, 15 osp.

Kohderyhmä

Meikkaajat, stailaajat, kampaajat, jotka haluavat osaamista kampauksista ja -tekniikoista. Tarvitset alan työpaikan, oppisopimuspaikan tai koulutussopimuspaikan, jonka hankit itse tai sovit nykyisen työantajasi kanssa mahdollisuudesta aloittaa koulutus.

Toteutus

Toteutusaika: 15.4. – 3.6.2020.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna.

Paikka: Rasekon Purokadun toimipiste

Kuvaus

Tutkinnon osassa opetellaan tekemään erilaisia kampauksia erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin soveltuvina. Tutkinnon osassa opetellaan ottamaan huomioon asiakkaan toiveet, tilaisuus, vaatteet, asusteet, hiuskoristeet, ehostus, hiusten laatu ja määrä, kasvusuunnat, allergiat sekä muoto-opilliset että kampauksen muotoilun yksityiskohdat.

Opinnoissa harjoitellaan tekemään kampauksia, joissa on otettu huomioon asiakkaan tyyli, vartalon ja kasvojen mittasuhteet sekä persoonalliset ja kulttuuriset ominaisuudet. Opinnoissa harjoitellaan käytännössä hiusten pesua ja hoitamista, käyttämään erilaisia kampaustekniikoita, kuten silmukka-, rulla-, solmu- ja lainetekniikoita, koristeita, lisäkkeitä ja valkkeja sekä tekemään erilaisia kampauksien pohjatöitä kuten föönaus-, rauta-, rullakampaus- ja lettitekniikoita

Rasekossa sinulla on myös hyvät mahdollisuudet lähteä hankkimaan osaamista työelämäjaksolle ulkomaille! Kysy lisää vastuuopettajalta!

Hae mukaan:

RYHMÄ TÄYNNÄ. SEURAA SIVUJA SEURAAVASTA TOTEUTUKSESTA.

Kustannukset opiskelijalle:

Perustutkintokoulutus on maksutonta.
Materiaalimaksuja saattaa tulla riippuen opiskelijan omasta projektityöstä ja oppimistehtävistä.

Lisätietoja:

Vastuuopettaja: Veera Österlund,  puh. 044 705 7638, veera.osterlund@raseko.fi
Opinto-ohjaaja: Outi Penkkala, puh. 044 705 7640, outi.penkkala@raseko.fi