Jatkuvan haun toteutuminen vaihtelee koulutusalasta riippuen. Pääasiassa voit hakeutua ympäri vuoden ja aloittaa opinnot joko tiettynä yhteisenä aloituspäivänä tai joustavasti opettajan kanssa sovittavan henkilökohtaisen aikataulusi mukaan. Toisilla aloilla haku on auki määrättyinä ajankohtina vuoden aikana ja opinnot myös aloitetaan yhteisesti sovittuina aloituspäivinä.

Tarvitsetko ohjausta oikean alan löytymiseen?

Joustavasti työhön -hanke on Rasekon ja sen omistajakuntien (Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Raisio, Rusko) yhteishanke, jonka tavoitteena on auttaa alueen asukkaita löytämään yksilöllisten ratkaisujen avulla oma polkunsa opintoihin ja työelämään.

Työnhakijoiden ja muuten koulutuksesta ja työllistymisestä kiinnostuneiden lisäksi tarkoituksena on auttaa myös työnantajia mm. saattamalla uutta uraa etsiviä henkilöitä ja työvoimapulasta kärsivien alojen työnantajia yhteen esimerkiksi oppisopimuksien avulla.

Erityisinä kohderyhminä ovat alueen työttömistä työnhakijoista alle 30-vuotiaat, yli 50-vuotiaat tai maahanmuuttajataustaiset henkilöt.

Hanketta Rasekossa vetää projektipäällikkö Ilona Karilainen työparinaan opinto-ohjaaja Kati Runola.

Kaksivuotista hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.