Siirry sisältöön
18.6.2021 Uutiset ja tiedotteet

Yhtymähallituksen puheenjohtajalle kultainen ansioristi

Eilen pidettiin Rasekon yhtymähallituksen valtuustokauden viimeisiä kokouksia ja ilmassa oli juhlan tuntua, kun samalla pitkään yhtymähallituksen puheenjohtajana toimineelle Ari Leinoselle jaettiin Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKEn kultainen ansioristi. Leinonen on ollut Rasekon yhtymähallituksen puheenjohtajana kesäkuusta 2005 alkaen lyhyttä ajanjaksoa lukuun ottamatta. Työ jatkuu ja tulossa on tulevallakin kaudella isoja ja merkittäviä asioita.

Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom kertoi juhlapuheessaan, että ansioristianomuksen perusteina on ollut Ari Leinosen erityisen tuloksellinen ja ansiokas tapa johtaa kuntayhtymän hallitusta. Leinosen kausilla Raseko on kohdannut sekä äkillisiä että suuria muutoksia ja kuntayhtymässä on viety läpi mittavia uudistuksia. Yhtymähallituksen puheenjohtajalta on myös edellytetty erityisen merkittävää panosta useissa uudistumisen vaiheissa.

Ari Leinonen oli otettu saamastaan kunniamerkistä ja kertoikin, että hänestä on ollut erittäin mielenkiintoista päästä näkemään vuosien aikana suuria muutoksia. – Toisen asteen koulutus on kehittynyt valtavasti ja kehitysprosessia on viety eteenpäin kokonaan uudelle tasolle. Raseko on ollut koko ajan mukana edelläkävijöiden joukossa, Leinonen toteaa.

Samassa tilaisuudessa onniteltiin myös Naantalin kunnan edustajaa Mari Rissasta 50-vuotissyntymäpäivän johdosta.

Mukana kokouksessa olivat yhtymähallituksesta puheenjohtaja Ari Leinonen, 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen, 2. varapuheenjohtaja Aappo Kontu sekä jäsenet Vesa Parantainen, Mari Rissanen, Anu Taivalkoski ja Kiira Lasarov-Pernaja. Yhtymävaltuustosta paikalla olivat puheenjohtaja Toni Forsblomin lisäksi 1. varapuheenjohtaja Antti Airikki ja 2. varapuheenjohtaja Karoliina Paju. Lisäksi Rasekosta mukana olivat johtava rehtori Maria Taipale ja hallintojohtaja Pauliina Sarilo.