Siirry sisältöön
26.6.2024 Uutiset ja tiedotteet

Taitaja 2025 seuraavan kerran 5. – 8.5.2025 Turussa

Ammattitaidon SM Taitaja2025 -kilpailu järjestetään seuraavan kerran 5. – 8.5.2025 Turussa ja Raseko on yksi tapahtuman järjestäjäoppilaitoksista. Tapahtumapaikkana toimii Turun Artukaisissa Turun Messukeskus, Gatorade Center, Turun AKK ja niitä ympäröivät piha-alueet.

Mikä on Taitaja?

Taitaja on ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma, joka on järjestetty ensimmäisen kerran jo yli 30 vuotta sitten. Taitaja-kilpailussa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat suomenmestaruusmitaleista ammatillisiin perustutkintoihin perustuvissa lajeissa.

Lajeja on lähes 50 ajoneuvotekniikasta hiusmuotoiluun ja tarjoilusta ohjelmointiin. Taitajaan voivat osallistua kilpailuvuonna 22 vuotta täyttävät tai sitä nuoremmat ammattiin opiskelevat nuoret. Osa lajeista on ikärajattomia.

Kilpailun lisäksi tapahtuma toimii kohtaamispaikkana useille ammatillisen koulutuksen parissa työskenteleville asiantuntijoille sekä auttaa opiskelupaikan valinnassa ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneita tai ammatinvalintaa pohtivalle yleisölle.

Lisätietoa SM Taitaja2025 -kilpailusta tapahtuman www-sivulla: