Siirry sisältöön

Robottityöpaja rohkaisi ohjelmointiin

LastenAmis työryhmä.

Toteutimme Rasekon LastenAmis -toiminnan puitteissa Robottityöpajan Kauppakeskus Myllyn MyllyExpo3000-tapahtumassa talvilomalla. Tapahtuman teema oli tulevaisuus ja se oli suunnattu lapsiperheille. Robottityöpaja tehtiin yhteistyössä ohjelmistotoimisto Parcero Liven kanssa.

Työpaja onnistui hienosti: kävijöitä oli lähes 350 kahden päivän aikana. Robottien rakentaminen ja ohjelmointi kiinnosti lasten lisäksi myös aikuisia ja lasten ilo, innostus ja tekemisen riemu tarttui vanhempiinkin! Ohjelmoijia kannustettiin ja rohkaistiin kokeilemaan ohjattujen mallien lisäksi myös omia ideoitaan.

Ohjaajina robottityöpajassa toimivat lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisalan aktiiviset ja osaavat lähihoitajaopiskelijat Janina, Markus, Petro ja Rinna reippaalla ja iloisella asenteella yhteistyössä opettajansa Anu Järvisen kanssa. Opiskelijoille työpajan toteuttaminen oli mahtava mahdollisuus saada lisää kokemusta ohjaamisesta.

Rasekon LastenAmis kiittää lapsia ja vanhempia mukavista yhteisistä hetkistä! Toivottavasti palo ohjelmointiin jäi kytemään!