Siirry sisältöön
20.8.2021 Uutiset ja tiedotteet

Rasekon LastenAmis ja Fab Lab ovat mukana Mun Raisio -viikon tapahtumissa

Innovoi! Inspiroidu! Kokeile! Luo uutta!

Fab Lab Raseko on avoin digitaalisen valmistuksen kehittämisympäristö, joka toimii Rasekon oppimisympäristönä ja innovaatiotilana Rasekon omien opiskelijoiden lisäksi myös pk-yrityksille ja digitaalisesta valmistuksesta kiinnostuneille yksityishenkilöille. Henkilökuntamme, ohjelmat ja erilaiset laitteet auttavat ja tukevat uuden luomisessa!

Mun Raisio -viikko avaa ovet Fab Lab Rasekoon. Juuri valmistuneissa tiloissa pääset näkemään muun muassa laserleikkausta, brodeerausta ja 3D-printtausta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kokeilla VR-laseja ja tutustua oppimisympäristössä opiskelijatyönä valmistettuun mysteeriboksiin, jonka voit ratkaista yksin tai kavereiden kanssa.

Fab Lab Rasekon avoimet ovet
tiistaina 31.8. ja torstaina 2.9. klo 14 – 18
Eeronkuja 4, Raisio

Fab Lab Raseko tarjoaa laitteita ja tiloja myös lähialueiden koulujen, PK-yritysten ja alasta kiinnostuneiden yksityishenkilöiden käyttöön. Tule siis tutustumaan ja juttelemaan Fab Lab Rasekon henkilökunnan kanssa erilaisista yhteistyö- mahdollisuuksista tai vaan viettämään hauska iltapäivä mukavan puuhan parissa!

Tekemällä oppiminen on hauskaa!

LastenAmis on Rasekon kehittämä oppimis- ympäristö ja toimintamalli ammatillisen koulutuksen, varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen yhteistyölle. LastenAmis tarjoaa liikunnan, leikkien, kokeilemisen, oivaltamisen ja innostuksen kautta onnistumisen elämyksiä sekä uudenlaista toiminnallisuutta oppimiseen. Lapsilla ja nuorilla on LastenAmiksessa aktiivinen rooli. He saavat tehdä ja kokeilla itse, oppia uutta ja kehittää taitojaan motivoivassa ympäristössä!

LEGO Education – Robottityöpajat lapsiperheille
tiistaina 31.8. ja torstaina 2.9. klo 14 – 18
Eeronkuja 4, Raisio

Tervetuloa lapset oman aikuisen kanssa rakentamaan LEGO-robotteja ja kokeilemaan niiden ohjelmointia. Rasekon lähihoitajaopiskelijat lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisalalta toimivat ohjaajina pajoissa.

Työpajan kesto on noin 1 tunti. Pajat on suunnattu n. 4 – 12 vuotiaille lapsille (aikuisen kanssa).

Huom. Työpajaan pääsee kerrallaan vain rajattu määrä ihmisiä. Jos haluat varmistaa vuorosi etukäteen, varaa aika sähköpostitse: lastenamis@raseko.fi Aikoja on tarjolla kumpanakin päivänä klo 14, 15, 16 ja 17 alkaen. Voit myös tulla paikan päälle katsomaan, mahtuuko pajaan.

Noudatamme hyvää hygieniaa, turvavälejä ja käytämme kaikki maskeja. Tervetuloa!