Siirry sisältöön
12.1.2023 Uutiset ja tiedotteet

Raision yritys- ja rekrymessuilla 17.1.2023 mukana kymmeniä työnantajia

Raision yritys- ja rekrymessut pidetään tiistaina 17.1.2023 klo 13 – 16 Rasekon ammattiopiston Eeronkujan toimipisteessä. Rekrymessuille on ilmoittautunut yli 50 työnantajaa, joilla on tarjolla eri pituisia työsuhteita, osa-aikatöitä, kesätöitä ja toistaiseksi voimassa olevia tehtäviä. Työpaikkoja on tarjolla myös alaikäisille ja vieraskielisille. Messuilla on mukana myös ohjaavia tahoja sekä ammatillisen koulutuksen tarjontaa. Messuille on vapaa pääsy.

Raision yritys- ja rekrymessut järjestetään nyt live-tapahtumana kolmatta kertaa. Monilla aloilla vallitsevan työvoimapulan vuoksi messuille on tänä vuonna suuri tilaus. Mukaan on ilmoittautunut yrityksiä laajasti eri toimialoilta, kuten sote, puhtauspalvelut, teollisuus, kauppa sekä matkailu ja ravintola-ala. Monialaiset henkilöstöpalveluyritykset ovat myös laajasti edustettuina. Lista näytteilleasettajista löytyy mm. TE-palveluiden tapahtumasivuilta sekä Rasekon www-sivuilta:

Työnantajien lisäksi messuilla ovat mukana mm. Joustavasti työhön -hanke, josta saa ohjausta ja apua työhakemusten tekemiseen, etsivä nuorisotyö, Raision kaupungin yritys- ja työllisyyspalvelut, Raseko ammatillisen koulutuksen tarjonnallaan sekä TE-palvelut, jonka pisteeltä löytyy mm. ammatinvalintapsykologi sekä osa-työkykyisten koordinaattori.

– Työnantajat tavoittavat messuilla Rasekon eri alojen opiskelijat, TE-palveluiden erikseen kutsumat työnhakijat sekä satoja muita työnhausta kiinnostuneita, sanoo tapahtuman koordinoijana toimiva Rasekon yhteyspäällikkö Susanna Saarinen. – Tavoitteena on saada messuille ainakin 1500 kävijää. Odotamme paikalle myös runsaasti ukrainalaisia ja TE-palveluiden pisteeltä löytyykin myös venäjänkielistä neuvontaa.

– Tule paikalle, jos olet vailla töitä tai koulutuspaikkaa tai suunnitelmissasi on vaihtaa työnantajaa! Pääset tapaamaan kymmenien yritysten edustajia, verkostoitumaan ja tekemään hakemuksia, Saarinen kehottaa.

Messujen järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Raision seudun koulutuskuntayhtymä, TE-palvelut Varsinais-Suomi ja Raision kaupunki.

Lisätietoja antavat
– Yhteyspäällikkö Susanna Saarinen, puh. 044 705 7417, susanna.saarinen@raseko.fi
– Yritysasiamies Anu Kurkilahti-Haartemo, puh. 040 530 9563, anu.kurkilahti-haartemo@raisio.fi