Siirry sisältöön

Opi tuotteistamaan luovan alan osaamistasi

Raseko ja Fab Lab Raseko järjestävät yhteistyössä TE-Toimiston kanssa luovien alojen osaajille kohdennetun työvoimakoulutuksen. Laajenna osaamistasi ”Tuotteistaminen ja osaamisesta viestiminen” -koulutuksella! Tsekkaa oheinen linkki, josta pääset TE-Toimiston sivuille ja saat yksityiskohtaisempaa tietoa kurssin sisällöstä ja voit ilmoittautua mukaan.

lähikuva laserleikkurilla ja uv-tulostimella valmistetuista töistä, jotka näkyvät osittain. Yöperhosen mallinen tyylitelty puinen rusetti lepää puoliksi puisen rasian päällä. Rasian kanteen tulostettu sininen höyhenkuvio. Omilla jaloillaan seisova puusta laserleikattu kuva, jossa polttokuvioituna lintu

Luovan alan tekijä, haluatko kehittyä osaamisesi tuotteistamisessa ja markkinoinnissa? Tule mukaan työvoimakoulutukseen!
Koulutukseen voivat hakea henkilöt, joilla on kuvallisen ilmaisun, esittävän taiteen, musiikin, muotoilun, tekstiili- ja muotialan tai taideteollisuusalan perustutkinto, ammattitutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto.

Koulutus sisältää lähiopetusta Rasekossa sekä harjoittelua työssäoppimispaikassa. Koulutuksen aikana suoritat 10 osaamispisteen laajuisen tekstiili- ja muotialan perustutkinnon tutkinnon osan ”Tuotteistaminen ja osaamisesta viestiminen”.

Lähetykseen osallistuu kehittämispäällikkö Elina Sillanpää Rasekosta. Lisäksi kuulemme Rasekon Fab Lab -kehittämisympäristöstä, joka toimii oppimisympäristönä ja innovaatiotilana opiskelijoiden lisäksi myös pk-yrityksille ja yksityishenkilöille.

Ilmoittaudu koulutukseen TE-Palveluiden sivuilta, linkistä: