Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Ryhmä ihmisiä työpöydän ääressä.

Koulutus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, 180 osp

Liiketoiminnan asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimivia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla. Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suorittaminen mahdollistaa erilaisten yritysten tai muiden organisaation työtehtävissä toimimisen. Tutkinnon suorittajan valitseman osaamisalan ja tutkinnon osiin liittyvien valinnaisuuksien pohjalta voit toimia erilaisissa liiketoiminnan tehtävissä myynnissä ja markkinoinnissa, kaupan alalla, taloushallinnossa, henkilöstöhallinnossa, kiinteistönvälityksessä tai kansainvälisen liiketoiminnan tehtävissä.

Tutkinnon suoritettuasi sinulla on osaamista toimia vaativissa liiketoiminnan asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Osaat käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa tarkoituksenmukaisesti ja toimia erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä, seurata liiketoiminnan kehittymistä ja kehittää vastuualueesi liiketoimintaa ja toimintaprosesseja.

Osaaminen vaihtelee valitsemasi osaamisalan ja valinnaisten tutkinnon osien mukaan. Rasekossa voit tällä hetkellä opiskella
–  Kansainvälisen liiketoiminnan osaamisalaa, vientikauppaan syventyvä koulutus, lisätietoa

Jos sinulla on jo työelämässä tarvittava osaaminen, voit tulla suoraan suorittamaan tutkintoa
Liiketoiminnan eat, suoraan tutkintoon, hakulinkki (siirtyy toisessa välilehdessä Rasekon Wilma-järjestelmän hakulinkkilistaukseen)

Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät opiskelijalle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan, lähtötaso huomioiden.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisen tutkintokoulutuksen hinta on 600 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 250 € / tutkinnon osa.

Suoraan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta. Kysy lisätietoja.

Lisätietoja antaa

Vientikaupan koulutus:
Jaana Mäkikalli
puh. 044 705 7607
jaana.makikalli@raseko.fi

Tutkinnon perusteet (linkki avautuu toisessa välielehdessä Opintopolku.fi-palvelussa)