Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Ryhmä ihmisiä työpöydän ääressä.

Koulutus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimivia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla. Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suorittaminen mahdollistaa erilaisten yritysten tai muiden organisaation työtehtävissä toimimisen. Tutkinnon suorittajan valitseman osaamisalan ja tutkinnon osiin liittyvien valinnaisuuksien pohjalta voit toimia erilaisissa liiketoiminnan tehtävissä myynnissä ja markkinoinnissa, kaupan alalla, taloushallinnossa, henkilöstöhallinnossa, kiinteistönvälityksessä tai kansainvälisen liiketoiminnan tehtävissä.

Tutkinnon suoritettuasi sinulla on osaamista toimia vaativissa liiketoiminnan asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Osaat käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa tarkoituksenmukaisesti ja toimia erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä, seurata liiketoiminnan kehittymistä ja kehittää vastuualueesi liiketoimintaa ja toimintaprosesseja.

Osaaminen vaihtelee valitsemasi osaamisaloan ja valinnaisten tutkinnon osien mukaan. Rasekossa voit tällä hetkellä opiskella
–  Kansainvälisen liiketoiminnan osaamisalaa, vientikauppaan syventyvä koulutus, lisätietoa
Kaupan osamisalaa, kaupan esimiestyöhön ja päivittäisjohtamiseen syventyvä koulutus, lisätietoa

Jos sinulla on jo työelämässä tarvittava osaaminen, voit tulla suoraan suorittamaan tutkintoa
– Liiketoiminnan eat, suoraan tutkintoon, hakulinkki (siirtyy Rasekon Wilma-järjestelmään)

Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät opiskelijalle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan, lähtötaso huomioiden.

Kustannukset opiskelijalle

Korona-pandemian elinkeinoelämälle aiheuttamien ongelmien vuoksi olemme päättäneet tukea osaamisen kehittämistä. Emme peri koulutusmaksua syksyllä 2020 aloitettavista ammatti- tai erikoisammattitutkintokoulutuksista emmekä tutkinnon osista! Koulutusmaksua ei myöskään peritä koulutuksista, jotka alkavat vasta vuoden 2021 keväällä, mutta joihin ilmoittaudutaan syksyn 2020 aikana.

Suoraan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta. Kysy lisätietoja.

Lisätietoja antavat

Vientikaupan koulutus:
Jaana Mäkikalli
puh. 044 705 7607
jaana.makikalli@raseko.fi

Kaupan alan koulutus:
Tanja Pakkala
puh. 044 705 7442
tanja.pakkala@raseko.fi

Tutkinnon perusteet Opintopolussa (linkki avautuu toisessa ikkunassa Opintopolku.fi-palvelussa)