Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto

Aloitus:

Haku suljettu

Kenelle:

Edellytyksenä erikoisammattitutkinnon suorittamiselle ja koulutukseen osallistumiseen on aiemmin hankittu oman alan osaaminen. Osaaminen on hankittu vuosien aikana alan työtehtävissä ja mahdollisesti myös suorittamalla alan perustutkinto tai ammattitutkinto.

Kuvaus:

Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto, 180 osp

Pakolliset tutkinnon osat | 90 osp
Tekstiili- ja muotialan tuotteiden ja palvelujen vastuullinen kehittäminen, 60 osp
Tuotteistamisen, brändäyksen ja markkinointiviestinnän kehittäminen tekstiili- ja muotialalla, 30 osp

Valinnaisia tutkinnon osia valitaan 90 osp
Toteutus
Monimuoto-opiskelu työn ohella tai oppisopimus. Lähipäiviä on 2 – 3 kuukaudessa, pääosin torstai-, perjantai- ja lauantaipäivisin.

Lisätietoja oppisopimuksen tekemisestä voi kysyä: Raision oppisopimustoimisto, oppisopimuspäällikkö Jaana Paunonen, puh. 044 705 7513, jaana.paunonen(at)raseko.fi

Voit suorittaa koko tutkinnon tai yksittäisiä tutkinnon osia.

Jos sinulla on jo tarpeeksi osaamista, voit tulla myös suoraan näyttöön. Kysy lisätietoja kouluttajalta.

Toteutus:

Monimuoto-opinnot. Opintoja voidaan räätälöidä opiskelijan osaamistarpeiden mukaisesti.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisen erikoisammattitutkintokoulutuksen hinta on 600 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 250 € / tutkinnon osa.

Kansainvälisyys Rasekossa

Tarjoamme sinulle monipuoliset mahdollisuudet kartuttaa kansainvälistä osaamistasi ja kokemustasi opintojen aikana. Voit lähteä kansainvälisyysjaksolle useaan eri maahan heti 18-vuotta täytettyäsi. Rasekolla on yhteistyökumppaneita useassa Euroopan maassa (mm. Pohjoismaat, Portugali, Espanja, Italia, Malta, Saksa, Hollanti, Pohjois-Irlanti, Viro) sekä Thaimaassa ja Etelä-Koreassa. Ulkomaanjakso parantaa ammattitaitoasi sekä lisää kielitaitoa ja vieraiden kulttuurien tuntemustasi. Työelämäjaksolle ulkomaille voit lähteä yksin, kaverin kanssa tai isommalla ryhmällä.

Myös erilaiset projektit ja toiminnan kehittäminen verkostoitumalla kansainvälisesti ovat osa jokapäiväistä toimintaamme. Voit esimerkiksi hankkia osaamista työskentelemällä kansainvälisessä yrityksessä kotimaassa tai toimia tänne tulevien ulkomaisten opiskelijoiden tuutorina.

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammatillisen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Tämä tarkoittaa, että tutkinnon suoritettuasi voit hakea opiskelemaan korkeakouluun. Osaamistasi voit kasvattaa tai syventää myös esimerkiksi suorittamalla yksittäisiä tutkinnon osia tai muita lyhyempiä täydennyskoulutuksia.

Suoraan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta. Kysy lisää opettajalta!

Kysy lisää

Elina Sillanpää
puh. 040 701 5671
elina.sillanpaa@raseko.fi