Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Liiketoiminnan perustutkinto

Aloitus:

Seuraava aloitus 2.9.2024

Kenelle:

Tämä tutkintokoulutus sopii kaikille alasta kiinnostuneille, jotka haluavat työskennellä kestävän liiketoiminnan tehtävissä.

Kuvaus:

Perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp).
Pakollisia ammatillisia tutkinnon osia on kaksi:
– Liiketoimintaympäristössä toimiminen 25 osp
– Asiakaspalvelu 15 osp

Lisäksi valinnaisilla opinnoilla syvennät osaamistasi erityisesti kiertotalouteen ja vihreään siirtymään.
Valinnaisia tutkinnon osia ovat mm.
– Tekstiilinlajittelu 15 osp
– Kiertotaloustoiminnot 15 osp
– Ilmastovastuullinen toiminta 15 osp
– Projektissa toimiminen 15 osp
– Tapahtumajärjestelyt 15 osp
– Asiakaskokemuksen kehittäminen 15 osp

Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että käytössäsi on tietokone ja hallitset tietokoneen peruskäytön sekä suomen kielen taidon.

Toteutus:

Monimuoto-opinnot. Lähipäivien lisäksi opintoihin sisältyy verkko-opiskelua sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista. Tarvitset oppisopimuspaikan tai koulutussopimuspaikan, jonka voit hakea myös jo opintojen alettua. Pääasiallinen toimipiste: Purokatu, Raisio.

Toimipiste:

Raision Purokadun toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Ammatillinen perustutkintokoulutus on maksutonta.

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammatillisen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Tämä tarkoittaa, että tutkinnon suoritettuasi voit hakea opiskelemaan korkeakouluun. Osaamistasi voit kasvattaa tai syventää myös esimerkiksi suorittamalla yksittäisiä tutkinnon osia tai muita lyhyempiä täydennyskoulutuksia.

Kansainvälisyys Rasekossa

Tarjoamme sinulle monipuoliset mahdollisuudet kartuttaa kansainvälistä osaamistasi ja kokemustasi opintojen aikana. Voit lähteä kansainvälisyysjaksolle useaan eri maahan heti 18-vuotta täytettyäsi. Rasekolla on yhteistyökumppaneita useassa Euroopan maassa (mm. Pohjoismaat, Portugali, Espanja, Italia, Malta, Saksa, Hollanti, Pohjois-Irlanti, Viro) sekä Thaimaassa ja Etelä-Koreassa. Ulkomaanjakso parantaa ammattitaitoasi sekä lisää kielitaitoa ja vieraiden kulttuurien tuntemustasi. Työelämäjaksolle ulkomaille voit lähteä yksin, kaverin kanssa tai isommalla ryhmällä.

Myös erilaiset projektit ja toiminnan kehittäminen verkostoitumalla kansainvälisesti ovat osa jokapäiväistä toimintaamme. Voit esimerkiksi hankkia osaamista työskentelemällä kansainvälisessä yrityksessä kotimaassa tai toimia tänne tulevien ulkomaisten opiskelijoiden tuutorina.

Suoraan liiketoiminnan alan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo liiketoiminnan perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta. Kysy lisää opettajalta tai hakeudu Wilman kautta:

Kysy lisää

Tuulia Merranti
tuulia.merranti@raseko.fi
Puh. 044 705 7554

Pakkala Tanja
tanja.pakkala@raseko.fi
puh. 044 705 7442