Siirry sisältöön

Riistalihan leikkaaminen ja jatkojalostaminen, päivä 2

Ajankohta
Alkaa: 3.11.2021 14:00
Päättyy: 3.11.2021 19:00
Tapahtumapaikka
Raseko FoodLaboratory
Juhaninkuja 1
21200 Raisio
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tunnistatko paistit ja hallitset veitsen käsittelyn?

Opiskelijoita leikkaamassa lihaa riistapajassa.

Haluaisitko oppia paloittelemaan lihan oikeaoppisesti ja valmistamaan siitä makkaroita ja nakkeja? Tule mukaan keittiömestari ja Riistamies Tuomas Hyrskyn oppiin kahden päivän lihanjalostuskoulutukseen, jonka järjestämme osana elintarvikejalostuksen ammattitutkintoa. Ensimmäisenä päivänä pilkomme ja paloittelemme kokonaisen peuran ja toisena päivänä valmistamme lihasta riistamakkaroita ja nakkeja. Koulutus sopii kaikille, joita riistanvalmistus kiinnostaa.

Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Koulutus sopii mm. elintarvikealan pienyrittäjäksi aikovalle sekä kenelle tahansa ko. aihepiiristä kiinnostuneelle. Kahden kurssipäivän hinta on yhteensä 40 €. Ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti! 

Huom! Löydät näiden kurssien ilmoittautumislomakkeen linkkisivun alareunasta kohdasta “Testitilaisuudet ja lyhytkestoiset koulutukset”.

Ilmoittaudu mukaan