Purokatu 1Rasekon Purokadun toimipisteessä voit opiskella nuorten koulutuksena merkonomiksi ja vaatetusalan artesaaniksi sekä aikuiskoulutuksena somistajaksi ja vaatetusartesaaniksi. Purokadulla järjestetään myös paljon ammatillista lisäkoulutusta.

Rasekon Purokadun toimipisteessä on ajanmukaiset tilat, hyvä tietotekninen laitteisto ja ruokala saman katon alla antaen opiskelulle erinomaiset ulkoiset puitteet. Rasekon kampuksen muut toimipisteet, kirjasto, urheilualueet ja moderni uintikeidas Ulpukka sijaistsevat kävelymatkan päässä oppilaitoksesta. Meillä on tiiviit yhteydet ympäristön yrityksiin, minkä ansiosta opiskelijamme ovat mukana useissa yritysten projekteissa. Myös kansainvälinen toiminta on meillä monipuolista.

Meillä on myös oiva oiva mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto eli ammatillisen tutkinnon lisäksi ylioppilastutkinto saman aikaisesti. Yhteistyöoppilaitoksemme on – sekin kävelymatkan päässä sijaitseva – Raision lukio.

Opiskelijan viihtyminen oppilaitoksessa on ensiarvoisen tärkeää. Siksi kehitämme jatkuvasti oppimisympäristöjämme ja toimintatapojamme siten, että opiskelijamme kokisivat opiskelun mielekkääksi.

Toivotankin kaikki tervetulleiksi opiskelemaan Rasekon Purokadun toimipisteen hyvien tyyppien joukkoon!

Maria Taipale, johtava rehtori

Yhteystiedot:

Puh. (02) 437 7500
Faksi (02) 435 4365
Purokatu 1, 21200 RAISIO
info@raseko.fi

Opinto-ohjaaja
Heli Aaltonen
liiketoiminta (yhteishaku)
puh. 040 566 3019
heli.aaltonen@raseko.fi

Opinto-ohjaaja
Outi Penkkala
liiketoiminta (jatkuva haku), rakennusala, tieto- ja viestintätekniikka
puh. 044 705 7640
outi.penkkala@raseko.fi