Rasekon Eeronkujan kampus.

Rasekon Eeronkujan toimipisteissä annetaan monipuolista nuorten ammatillista koulutusta. Meillä voit opiskella useisiin eri perustutkintoihin tekniikan, ravintola- ja catering-alan sekä luonnontieteiden aloilla. Lisäksi Eeronkujalla toimii Rasekon Ohjaamo sekä ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus Valma.

Modernit opetustilamme sijaitsevat Rasekon kampus-alueen keskellä osoitteissa Eeronkuja 3 ja 4. Purokadun toimipiste, Raision oppisopimustoimisto ja Rasekon hallinnon tilat sijaitsevat Nesteentien toisella puolella parin sadan metrin päässä. Kävelyetäisyydellä ovat myös Rasekon Juhaninkujan toimipiste, uimahalli Ulpukka sekä Raision keskusta palveluineen.

Rasekossa opiskelussa painotetaan tekemällä oppimista. Teoriassa opittuja asioita sovelletaan käytäntöön työtunneilla. Remontoiduissa tiloissamme sijaitsee lukuisia luokkahuoneita, atk-tiloja, työsaleja ja opetuskeittiöitä. Meillä on myös useita omakotitalorakennustyömaita työn alla koko ajan. Työssäoppimisen aikana tutustutaan käytännön työelämään ja solmitaan alueen yrityksiin tärkeitä suhteita.

Meillä voit myös halutessasi suorittaa kaksoistutkinnon eli ammatillisen perustutkinnon rinnalla ylioppilastutkinnon saman aikaisesti. Yhteistyöoppilaitoksenamme on Raision lukio.

Arvostamme työelämän pelisääntöjä. Meillä opiskellessa aikatauluista pidetään kiinni, työturvallisuus tulee aina ensimmäisenä ja käytöstavat ovat kunniassa. Näistä asioista opiskelijamme saavatkin hyvää palautetta alueen yritysten edustajilta.

Hyville tekijöille löytyy töitä ja ammattitaito on aina arvokasta! Tervetuloa yli 600 opiskelijamme joukkoon!

Yhteystiedot:

Puh. (02) 437 7500
Faksi (02) 435 4360
Eeronkuja 3, 21200 RAISIO
info@raseko.fi

Opinto-ohjaaja
Niina Salama
hius- ja kauneudenhoitoala, matkailuala, ravintola- ja catering-ala, elintarvikeala, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, tekninen suunnittelu
puh. 044 705 7443
niina.salama@raseko.fi

Opinto-ohjaaja
Eeva-Mari Kallio
autoala, kone- ja tuotantotekniikka, sähkö- ja automaatioala, logistiikka
puh. 044 705 7616
eeva-mari.kallio@raseko.fi

Opinto-ohjaaja
Heli Aaltonen
liiketoiminta (yhteishaku)
puh. 040 566 3019
heli.aaltonen@raseko.fi

Opinto-ohjaaja
Salla Riihimäki
Valma-koulutus, sosiaali- ja terveysala, tekstiili- ja muotiala, taideteollisuusala
puh. 044 705 7647
salla.riihimaki@raseko.fi

Opinto-ohjaaja
Outi Penkkala
rakennusala, liiketoiminta (jatkuva haku), tieto- ja viestintätekniikka
puh. 044 705 7640
outi.penkkala@raseko.fi