Ruokapalvelut

Ruokapalvelu valmistaa Rasekon Raision Campus-alueen kolmessa opiskelijaravintolassa tarjottavat ateriat.

  • Opiskelijaravintola Karpalo Purokatu 1:n yksikkö
  • Opiskelijaravintola Kimara Eeronkuja 3:n yksikkö
  • Opiskelijaravintola Timjami Juhaninkuja 1:n yksikkö

Ruokalista

Päivittäin opiskelijaravintoloissa ruokailee 600 – 1200 opiskelijaa ja henkilökunnan jäsentä. Opintien ja Kuivelantien yksiköiden ruokapalvelut toteutetaan ostopalveluina. Opintien yksikön ruokapalveluista vastaa Naantalin kaupunki ja Kuivelantien yksikön ruokapalveluista vastaa Mynämäen kunta.

Ruokapalvelun asiakkaiden palvelukokemus suunnitellaan vastaamaan sekä käyttäjien (opiskelijat / henkilökunta) tarpeita että palveluntarjoajan (koulutuskuntayhtymä) tavoitteita. Ruokapalvelulle on tärkeää, että palvelujamme on helppo käyttää ja että asiakaskokemus erottuu positiivisesti.

Opiskelijaravintolassa tarjottavan aterian tulee olla täysipainoista, ravitsemussuositusten mukaista, maukasta ja syömään houkuttelevaa. Opiskelijalounas käsittää lämpimän pääruoan, lämpimän kasvislisäkkeen, tuoresalaatteja, raasteita ja muita tuoreita kasviksia sekä salaatinkastikkeen. Lounaan lisänä tarjolla on täysjyväleipää (tai vastaavaa tuotetta) ja margariinia sekä ruokajuomana rasvatonta maitoa ja vettä.

Puuro- ja kasviskeittoaterialla tarjotaan lisänä aterian ravintosisältöä täydentäviä lisäkkeitä.

Opiskelijaruokailun aterian ravintosisältö on noin 1/3 vuorokautisesta energiatarpeesta (800- 850 kcal). Aterian toteuttamisessa pyritään kiinnittämään huomioita voimassa oleviin kouluruokailun ravitsemussuosituksiin.

Ruokapalvelupäällikkö Kari Jaakkola
puh. 044 705 7656
sähköposti: kari.jaakkola(at)raseko.fi

Ruokapalveluasiantuntija Pasi Puikkonen
puh. 044 705 7677
sähköposti: pasi.puikkonen(at)raseko.fi

Erityisruokavaliot oppilaitoksissa opas

Erityisruokavaliolomake