Satakunnan ammattikorkeakoulun NOPSA-opinnot

Jatkajan polulla voit valita AMK-väyläopinnot ns. NOPSA-opinnot Satakunnan ammattikorkeakouluun (SAMK). Suoritettuasi oman ammatillisen perustutkinnon sekä Nopsa-opinnot, saat varman opiskelupaikan SAMKista ilman todistusvalintaa tai pääsykoetta.

Turun ammattikorkeakoulun polkuopinnot

Vaihtoehtoisesti voit valita maisteluopintoja Turun ammattikorkeakouluun (TuAMK). Osan näistä opinnoista saat hyväksiluettua osaksi omaa ammattikorkeakoulututkintoasi, jos opiskelet myöhemmin TuAMKissa.

Tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa 30 opintopistettä TuAMKin opintoja osana omaa ammatillista perustutkintoa.

Koneautomaatioasentajan polku ammattikorkeaan

Miltä kuulostaa urapolku amiksesta insinööriksi? Jos mielenkiintosi heräsi, voi Rasekon uusi Koneautomaatioasentajan polku ammattikorkeaan -toteutus olla oikea koulutus sinulle!

Tämä kone- ja tuotantotekniikan polku vie sinut suoraan amiksesta ammattikorkeakouluun. Koulutuksessa suoritetaan koneautomaatioasentaja-opintojen lisäksi Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) NOPSA-paketti. Molemmat opinnot hyväksytysti suorittamalla ansaitset varman opiskelupaikan SAMKin konetekniikan insinööri-koulutuksesta!

Valmistuttuasi osaat kokoonpanna ja asentaa automaatiolaitteita ja niiden komponentteja sekä soveltaa mekaniikkaa, hydrauliikkaa, pneumatiikkaa ja sähkötekniikkaa sähkömekaanisissa asennuksissa.

Tälle polulle pääset hakeutumalla opiskelemaan kone- ja tuotantotekniikan perustutkintoa ja ilmoittamalla heti opintojen alettua halukkuudestasi valita Koneautomaatioasentajan polku ammattikorkeaan -toteutus. Jotta opinnot sujuisivat maaliin asti, suosittelemme, että tämän polun valitsevilla on lukuaineiden keskiarvo perusopetuksen päättötodistuksessa vähintään seitsemän (7,0) ja matematiikan arvosana vähintään kahdeksan (8,0).