Satakunnan ammattikorkeakoulun NOPSA-opinnot

Jatkajan polulla voit valita ammattikorkakoulujen väyläopintoja. Satakunnan ammattikorkeakouluun (SAMK) väyläopinnot ovat nimeltään Nopsa-opinnot. Suoritettuasi oman ammatillisen perustutkinnon sekä Nopsa-opinnot, saat varman opiskelupaikan SAMKista ilman todistusvalintaa tai pääsykoetta.

Turun ammattikorkeakoulun polkuopinnot

Vaihtoehtoisesti voit valita opintoja Turun ammattikorkeakoulusta (TuAMK). Osan näistä opinnoista saat hyväksiluettua osaksi omaa ammattikorkeakoulututkintoasi, jos opiskelet myöhemmin TuAMK:ssa.

Tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa 30 opintopistettä TuAMKin opintoja osana omaa ammatillista perustutkintoa.

Koneautomaatioasentajan polku ammattikorkeaan

Miltä kuulostaa urapolku amiksesta insinööriksi? Jos mielenkiintosi heräsi, voi Rasekon uusi Koneautomaatioasentajan polku ammattikorkeaan -toteutus olla oikea koulutus sinulle!

Tämä kone- ja tuotantotekniikan polku vie sinut suoraan amiksesta ammattikorkeakouluun. Koulutuksessa suoritetaan koneautomaatioasentaja-opintojen lisäksi Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) Nopsa-paketti. Molemmat opinnot hyväksytysti suorittamalla ansaitset varman opiskelupaikan SAMKin konetekniikan insinööri-koulutuksesta!

Valmistuttuasi osaat kokoonpanna ja asentaa automaatiolaitteita ja niiden komponentteja sekä soveltaa mekaniikkaa, hydrauliikkaa, pneumatiikkaa ja sähkötekniikkaa sähkömekaanisissa asennuksissa.

Tälle polulle pääset hakeutumalla opiskelemaan kone- ja tuotantotekniikan perustutkintoa ja ilmoittamalla heti opintojen alettua halukkuudestasi valita Koneautomaatioasentajan polku ammattikorkeaan -toteutus. Jotta opinnot sujuisivat maaliin asti, suosittelemme, että tämän polun valitsevilla on lukuaineiden keskiarvo perusopetuksen päättötodistuksessa vähintään seitsemän (7,0) ja matematiikan arvosana vähintään kahdeksan (8,0).