Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Taideteollisuusalan perustutkinto

Aloitus:

12.10.2022

Kenelle:

Vanhojen ikkunoiden restauroinnista kiinnostuneet henkilöt.

Rasekon opiskelija! Mikäli olet kiinnostunut ikkunan kunnostamisesta ja haluat mukaan tähän tutkinnon osaan, ota yhteys omaan vastuuopettajaasi ja sovi osallistumisesta ensin hänen kanssaan! Tämän jälkeen ilmoittaudu osallistujaksi sähköpostitse Antti Sandbergille (antti.sandberg@raseko.fi).

Kuvaus:

Taideteollisuusalan perustutkinnon tutkinnon osa ”Huoltaminen tadeteollisuusalalla”.

Koulutuksessa perehdyt ikkunoiden huoltamiseen perinteisin menetelmin, restauroinnin periaatteita ja vanhoja ikkunoita kunnioittaen. Koulutuksen aikana tutustut ikkunoiden kunnostamisen perusteisiin sekä vanhoihin ikkunoihin niiden valmistustapojen sekä tyylisuuntien historian kautta.

Opetuksesta vastaa restauroinnin artenomi Emilia Perho. Harjoitustöiden aikana on mahdollista käyttää harjoituskappaleina myös omia ikkunanpokia, mutta tämä ei ole vaatimuksena osallistumiselle.

Toteutus:

Opetus alkaa 12.10.2022. Opetusta on viikoilla 41, 43 ja 44 keskiviikkoisin klo 9 - 14 ja ja perjantaisin klo 9 - 16. Viikosta 45 eteenpäin opetusta on tiistaisin ja perjantaisin klo 9 - 15 sekä keskiviikkoisin klo 9 - 14. Näyttö osaamisesta annetaan viikolla 50.

Kustannukset opiskelijalle:

Perustutkintokoulutus on maksutonta.

Kysy lisää

opettaja
Antti Sandberg
antti.sandberg@raseko.fi
puh. 040 756 7197