Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Taideteollisuusalan perustutkinto

Aloitus:

Seuraavasta aloituksesta ilmoitetaan Rasekon nettisivuilla. Seuraava aloitus todennäköinen vuonna 2024.

Kenelle:

Koulutus on tarkoitettu peruskäsityötaidot omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita perinteisen taontatuotteen suunnittelusta, valmistamisesta ja markkinoinnista.

Kuvaus:

Koulutuksessa opiskelet kulttuuriperintöön pohjautuvien taontatuotteiden suunnittelua ja valmistamista takomalla. Koulutuksen aikana perehdyt taonnan perusmenetelmiin, esimerkiksi vasaratyöskentelyyn, parityöskentelyyn ja konetaonnan alkeisiin. Valmistat esineitä rakenneteräksestä ja mahdollisesti työkaluteräksestä. Suunnittelet esinekokonaisuuden, jonka toteutat perinteisin taontamenetelmin ja -liitoksin ja pintakäsittelet perinteisin menetelmin. Valmiille tuotteelle laadit esittely-/markkinointiaineiston. Materiaalit voit hankkia oppilaitokselta.

Toteutus:

Monimuoto-opinnot, viikonloppuisin.

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 3:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on perustutkinnon tutkinnon osa. Koulutus on maksutonta, kunhan osallistut kurssin lopuksi tutkintotilaisuuteen ja suoritat kyseisen tutkinnon osan. Suorituksesta saat todistuksen. Koulutuksesta syntyy materiaalikustannuksia omista harjoitustöistäsi riippuen 50 – 120 euroa.

Kysy lisää

Teo Mero
vastuuopettaja
teo.mero@raseko.fi
Puh. 040 837 4430