Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Aloitus:

Joustavasti, kysy aloitusta

Kenelle:

Alan ammattilaisten täydennyskoulutus

Kuvaus:

Tähtikokkina hankit osaamista henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Henkilökohtainen suunnitelma tehdään koulutuksen alussa.

Voit hankkia osaamista Rasekon FoodLaboratoriossa kurssiohjelman mukaan ja sinulla on mahdollisuus lähteä myös kansainväliselle jaksolle.

Meiltä lähtee opiskelijoita kansainvälisille jaksoille huippuravintoloihin ja Erasmus+ -rahoitus maksaa majoituksesi ja matkasi.

FoodLaboratoryn tarjonta ajalla 1.1. – 31.5.2023:

maanantait klo 15.00 – 20.00 ja ti-ke klo 15.00-20.00

16.1. Matalalämpökypsennys, dry aged lihan raakakypsytys ja hiiligrillaus: Tomi Aho, Nikke Häggström
30.1. Valmistautuminen kansainvälisen osaamisen hankkimiseen: Tomi Aho
15.-16.2. Juustomestari: Janne Tolvi
27.2. Michelin-tähden annoksia: Pekka Terävä
7.-8.3. Juurileivonta, Leipomo Gryn Janne Juusola
14.-15.3. Makeisten valmistus, Turun makeismestarit Tom Ketonen
27.3. Metos ultraäänikypsennyskoulutus (Matka Metoksen toimipisteeseen klo 7.00-17.00)
3.4. Tuotteen brändäys, liiketalous
17.4. Tuotteen brändäys, Rasekon Fablab
24.4. Gaala -illallinen
3.-4.5. Suklaan käsittely
9.-10.5. Jäätelön valmistus

Mahdollisuus KV -jaksoon.

(FoodLaboratoryn tarjonta ajalla 12.9. – 31.12.2022)
12.9. Tervetuloa hankkimaan osaamista Rasekoon
26.9. Edustustilaisuuksien cocktailpalat: Tarja Ahokas
5.10. Maistuvaa sienistä, kurssi sisältää uusimman Sami Tallbergin sienikirjan: Sami Tallberg
10.10. Tuotekehitys huippuravintolassa: Markku Luola
25.-26.10.Riistalihan käyttö ravintolassa: Tuomas Hyrsky
7.11. Uudet trendikkäät jälkiruoat: Sami Huhtala
21.11. Suomalaiset Klassikot, Kai Järnström
12.12. Kansainvälisten edustustilaisuuksien valmistaminen, viinit: Tomi Aho, Nina Routamaa-Päiviö
19.12. Kansainvälisten edustustilaisuuksien valmistaminen, viinit: Tomi Aho, Nina Routamaa-Päiviö)

Toteutus:

Tähtikokkina hankit osaamista henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Hanki osaamista Rasekon FoodLaboratoriossa ja sinulla on mahdollisuus lähteä myös kansainväliselle jaksolle. Meiltä lähtee opiskelijoita kansainvälisille jaksoille huippuravintoloihin ja Erasmus+ -rahoitus maksaa majoituksesi ja matkasi.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on maksuton

Rahoittaja: Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Kysy lisää

Vastuuopettaja Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi