Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Aloitus:

26.8.2024

Kenelle:

Alan ammattilaisten täydennyskoulutus

Kuvaus:

Tähtikokkina hankit osaamista henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Henkilökohtainen suunnitelma tehdään koulutuksen alussa.
Voit hankkia osaamista Rasekon FoodLaboratoriossa kurssiohjelman mukaan. Sinulla on mahdollisuus lähteä myös kansainväliselle jaksolle huippuravintoloihin Erasmus+ -rahoituksella.

***********************
Syksyn 2024 Tähtikokin aikataulu:
Opetusta tarjolla maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 15.00 – 20.00.

26.8. Tähtikokki aloitus, tervetuloa opiskelemaan
27-28.8. Fermentointi Maija Pääkkönen
3-4.9. Olut Mallassepät
10.-11.9. Sienet Sami Tallberg
24.-25.9. Zero waste, oman menun valmistus
1-2.10. Makeiset, joulumakeiset Turun Makeismestari
7.10. Suurlähetystö menu
5-6.11. Riistalihan käsittely Tuomas Hyrsky
12-13.11. Tislaus Turku Distillery
19.11. Erikoiskahvit Paulig Jori Korhonen
27-28.11.Riistalinnut Ari Ruoho

Tule hankkimaan osaamista oman tarpeesi mukaan, verkostoutumaan ja kehittämään osaamistasi uudelle tasolle!

Toteutus:

Tähtikokkina hankit osaamista henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Hanki osaamista Rasekon FoodLaboratoriossa ja sinulla on mahdollisuus lähteä myös kansainväliselle jaksolle. Meiltä lähtee opiskelijoita kansainvälisille jaksoille huippuravintoloihin ja Erasmus+ -rahoitus maksaa majoituksesi ja matkasi.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on maksutonta. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama.

Rahoittaja: Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (Jotpa) rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Kysy lisää

Vastuuopettaja Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi