Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ruokapalvelujen ammattitutkintoAloitus:
4.9.2023Kenelle:
Alan ammattilaisten täydennyskoulutus
Kuvaus:
Tähtikokkina hankit osaamista henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Henkilökohtainen suunnitelma tehdään koulutuksen alussa.
Voit hankkia osaamista Rasekon FoodLaboratoriossa kurssiohjelman mukaan. Sinulla on mahdollisuus lähteä myös kansainväliselle jaksolle huippuravintoloihin Erasmus+ -rahoituksella.
***********************
Kevään 2024 Tähtikokin aikataulu:
Opetusta tarjolla maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 15.00 – 20.00.
Ma 15.1. Matalalämpökypsennys ja hiiligrillaus ravintolassa: Mika Roito
Ma 30.1. Valmistautuminen kansainväliseen työympäristöön
Ti-ke 6. – 7.2. Juurileivonta
Ti-ke 13. – 14.2. Kalan ja äyriäisten käsittely
Ma 4.3. Tuotteen brändäys, liiketalous
Ma 11.3. Michelin tähden annoksia Pekka Terävä
Ma 8.4. Erikoiskahvit ja kahvin paahtaminen
Ma 15.4. Maustekoulu
Ti-ke 23. – 24.4. Jäätelön valmistus
7.5 Tuotteen brändäys, Fab Lab Raseko
Ti-ke 14. – 15.5. Villiyrtit
Ma 20.5. Lähituottaja vierailu
Muutokset mahdollisia.
Tule hankkimaan osaamista oman tarpeesi mukaan, verkostoutumaan ja kehittämään osaamistasi uudelle tasolle!
Toteutus:
Tähtikokkina hankit osaamista henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Hanki osaamista Rasekon FoodLaboratoriossa ja sinulla on mahdollisuus lähteä myös kansainväliselle jaksolle. Meiltä lähtee opiskelijoita kansainvälisille jaksoille huippuravintoloihin ja Erasmus+ -rahoitus maksaa majoituksesi ja matkasi.Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Koulutus on maksutonta. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (Jotpa) rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Kysy lisää
Vastuuopettaja Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi