Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Taideteollisuusalan perustutkinto

Aloitus:

26.1.2024 klo 9.00

Kenelle:

Vanhojen rakennusten historiasta kiinnostuneet henkilöt. Korjaus- tai restaurointirakentamisen aloilla työskentelevät. Rakennus- tai kiinteistöhuoltolalla työskentelevät. Museoissa ja muissa kulttuuriperinnöin kannalta tärkeissä kiinteistöjen parissa työskentelevät henkilöt. Kohderyhmänä ovat työssä käyvät henkilöt, jotka haluavat kehittää osaamistaan koulutuksen sisällön mukaisesti.

Kuvaus:

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on tarjota perustietoa esim. korjausrakentamisen tai muuten rakennetun kulttuuriympäristömme parissa työskenteleville, rakennuskantamme tyylisuuntauksista niiden ominaispiirteitä tarkastellen. Kurssin aikana tutustumme rakentamisen historiaan esihistoriasta aina moderniin aikaamme saakka.

Toteutus:

Toteutus tammi-helmikuussa 2024, perjantaisin 26.1. / 2.2. / 9.2. / 16.2.2/1.3.2024, noin 6 h/pvä.

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 3:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutus on Jotpa-rahoitteinen koulutus, jossa toteutetaan tutkinnon osia pienempiä kokonaisuuksia

Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelikeskus.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (Jotpa) rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Kysy lisää

Vastuuopettaja
Antti Sandberg
antti.sandberg@raseko.fi
puh. 040 756 7197