Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Taideteollisuusalan ammattitutkinto

Aloitus:

4.-5.5.2024

Kenelle:

Workshop on tarkoitettu taideteollisuusalan ammattitutkinnon, puukkoseppä tai erikoisammattitutkinnon, puukkoseppämestari suorittaneille henkilöille, joilla on vahva alan ammatillinen osaaminen. Koulutuksen tavoitteena on koota alan ammattilaisia yhteen kokeilemaan erilaisia metallien laminointiin liittyviä tekniikoita ja keskustelemaan sekä opettamaan toinen toisilleen omien kokemusten kautta saatua tietoa. Tavoitteena on edistää ja kehittää ammattimaisten puukon- ja veitsentekijöiden osaamista Suomessa.

Kuvaus:

Koulutuksen tavoitteena on koota alan ammattilaisia yhteen kokeilemaan erilaisia metallien laminointiin liittyviä tekniikoita ja keskustelemaan sekä opettamaan toinen toisilleen omien kokemusten kautta saatua tietoa. Tavoitteena on edistää ja kehittää ammattimaisten puukon- ja veitsentekijöiden osaamista Suomessa.

Toteutus:

Workshop -koulutus toteutetaan yhden viikonlopun aikana4.-5.5.2024 Rasekon ammattiopiston tiloissa, Eeronkuja 3, Raisio.

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 3:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutukseen osallistuminen on osallistujille maksutonta. Workshop toteutetaan Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (Jotpa) rahoituksella. Pajatyöskentelyyn vaadittavat raaka-aineet ja välineet kustannetaan Jotpa–rahoituksesta. Osallistujat tuovat itse käyttämänsä materiaalit Workshoppiin.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (Jotpa) rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Kysy lisää

Petri Tölkkö
puh. 044 7057577
petri.tolkko@raseko.fi