Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ruokapalvelujen ammattitutkintoAloitus:
29.1.2024Kenelle:
Ravintola-alalla työskentelevät, vuoromestarit tai keittiömestarit.
Kuvaus:
29.1.2024 Kansainvälisyys ja mahdollisuudet
4.-5.3.2024 Uudet ideat, Kaskis ja Erik Mansikka
25.3.2024 Kestäväkehitys ja ZERO WASTE, Ravintola 0 Helsinki
22.4.2024 Henkilöstöhallinnan taidot ja esimiesasema, Turun ammattikorkeakoulu
27.5.2024 Rene Uusmess Mekk Radisson Collection Hotel, Tallinn.
Elokuu Johan Kurkela Bocuse d’Or ja Mikko Pakola.
Syyskuu Kaviaarimenu
Syksyn koulutustarjonta tarkentuu myöhemmin.
Toteutus:
Opetus toteutetaan Juhaninkuja 1:ssä, Raisiossa. Opetusta on tarjolla maanantaisin klo 15.00 – 20.00.Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Koulutus on maksutonta. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (Jotpa) rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Kysy lisää
Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi