Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Aloitus:

29.1.2024

Kenelle:

Ravintola-alalla työskentelevät, vuoromestarit tai keittiömestarit.

Kuvaus:

ma 29.1.
Kansainvälisyys ja mahdollisuudet

ma, ti 18. ja 19.3.
Uudet ideat, Kaskis ja Erik Mansikka

ma 25.3.
Kestäväkehitys ja ZERO WASTE, Ravintola 0 Helsinki

ma 22.4.
Henkilöstöhallinnan taidot ja esimiesasema, Turun ammattikorkeakoulu

ma 27.5.
Rene Uusmess Mekk Radisson Collection Hotel, Tallinn

Elokuu Johan Kurkela Bocuse d’Or ja Mikko Pakola.
Syyskuu Kaviaarimenu

Syksyn koulutustarjonta tarkentuu myöhemmin.

Toteutus:

Opetus toteutetaan Juhaninkuja 1:ssä, Raisiossa. Opetusta on tarjolla maanantaisin klo 15.00 – 20.00.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on maksutonta. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (Jotpa) rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Kysy lisää

Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi