Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ruokapalvelujen ammattitutkintoAloitus:
29.1.2024Kenelle:
Ravintola-alalla työskentelevät, vuoromestarit tai keittiömestarit.
Kuvaus:
ma 29.1.
Kansainvälisyys ja mahdollisuudet
ma, ti 18. ja 19.3.
Uudet ideat, Kaskis ja Erik Mansikka
ma 25.3.
Kestäväkehitys ja ZERO WASTE, Ravintola 0 Helsinki
ma 22.4.
Henkilöstöhallinnan taidot ja esimiesasema, Turun ammattikorkeakoulu
ma 27.5.
Rene Uusmess Mekk Radisson Collection Hotel, Tallinn
Elokuu Johan Kurkela Bocuse d’Or ja Mikko Pakola.
Syyskuu Kaviaarimenu
Syksyn koulutustarjonta tarkentuu myöhemmin.
Toteutus:
Opetus toteutetaan Juhaninkuja 1:ssä, Raisiossa. Opetusta on tarjolla maanantaisin klo 15.00 – 20.00.Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Koulutus on maksutonta. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (Jotpa) rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Kysy lisää
Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi