Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Aloitus:

Seuraavat ryhmämuotoiset aloitukset 23.10.2023 ja 1.11.2023. Sen jälkeen opiskelijan kanssa erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti. Soveltuvuuskoe syksyn aikana aloittaville järjestetään syys-lokakuussa.

Kenelle:

Hoiva-avustajan koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut hoitotehtävistä ja haluat nopeasti työelämään. Se sopii myös sinulle, joka haluat saada kokemusta alalta miettiäksesi, haluaisitko suorittaa koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (lähihoitaja).

Hakijoille järjestetään soveltuvuuskoe, jonka tulos toimii valintakriteerinä koulutukseen pääsylle. Soveltuvuuskoe syksyn aikana aloittaville järjestetään syys-lokakuussa.

Kuvaus:

Koulutuksessa opiskelet hoitoalan työtehtäviä.

Hoiva-avustajaopiskelijoille kuuluvat opinnot ovat tutkinnon osia sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta sekä niiden työelämäjaksot:
1. Kasvun ja osallisuuden edistäminen (25 osaamispistettä)
2. Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osaamispistettä)

Opintosi suunnitellaan yhdessä opettajan kanssa. Opintojen alussa opiskellaan tarvittaessa opiskeluvalmiuksia tukevina opintoina suomen kieltä sekä matemaattisia taitoja vahvistavia opintoja.

Koulutuksesta voit valmistua hoiva-avustajaksi ja siirtyä suoraan työelämään tai halutessasi jatkaa opintojasi lähihoitajaksi.

Toteutus:

Kokopäivätoiminen koulutus. Teoriaopinnot järjestetään Raisiossa. Seuraava ryhmämuotoinen aloitus on 1.11.2023. Soveltuvuuskoe syksyn aikana aloittaville järjestetään syys-lokakuussa. Koulutus kestää noin yhden vuoden.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Ammatillinen perustutkintokoulutus on maksutonta. Opiskelijalle voi syntyä kustannuksia mm. oppikirjoista ja hoitoasusta.

Kysy lisää

Hannele Lindgren
puh. 044 705 7444
hannele.lindgren@raseko.fi