Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Taideteollisuusalan perustutkinto

Aloitus:

Seuraava aloitus syys/elokuussa 2023. Haku aukeaa 1.1.2023

Kenelle:

Koulutus on tarkoitettu peruskäsityötaidot omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita jalometallikorujen tai -esineiden suunnittelusta ja valmistamisesta.

Kuvaus:

Koulutuksessa opiskelet korujen suunnittelua ja valmistamista. Koulutuksen aikana perehdyt jalometallin työstämisen perusmenetelmiin, esimerkiksi sahaamiseen, viilaamiseen, poraamiseen, hiontaan ja kiillotukseen sekä muihin käsityömenetelmiin. Korujen valmistamiseen käytät erilaisia lankoja, tankoja ja levymateriaaleja, joista valmistettuja osia voit liittää juottamalla kokonaisuudeksi. Kurssin aikana voit myös kokeilla valmiin korukiven istuttamista kehysistutuksella koruun. Materiaalit voit hankkia oppilaitokselta.

Koulutus toteutetaan Rasekon Eeronkuja 3:n toimipisteessä monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta on keskimäärin yksi viikonloppu kuukaudessa.

Toteutus:

Monimuoto-opinnot, kerran kuukaudessa, viikonloppuisin. Vastuuopettaja ottaa yhteyttä hakijoihin haastattelua varten.

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 3:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on perustutkinnon tutkinnon osa. Koulutus on maksutonta, kunhan osallistut kurssin lopuksi tutkintotilaisuuteen ja suoritat kyseisen tutkinnon osan. Suorituksesta saat todistuksen. Koulutuksesta syntyy materiaalikustannuksia omista harjoitustöistäsi riippuen keskimäärin 25 – 100 euroa.

Kysy lisää

taideteollisuusalan kehittämispäällikkö
Petri Tölkkö
0447057 577

Teo Mero (poissa toistaiseksi)
vastuuopettaja
teo.mero(at)raseko.fi
Puh. 040 8374430