Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Taideteollisuusalan perustutkinto

Aloitus:

Seuraava suunniteltu aloitus elokuussa 2024.

Kenelle:

Koulutus on tarkoitettu peruskäsityötaidot omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita jalometallikorujen tai -esineiden suunnittelusta ja valmistamisesta.

Kuvaus:

Koulutuksessa opiskelet korujen suunnittelua ja valmistamista. Koulutuksen aikana perehdyt jalometallin työstämisen perusmenetelmiin, esimerkiksi sahaamiseen, viilaamiseen, poraamiseen, hiontaan ja kiillotukseen sekä muihin käsityömenetelmiin. Korujen valmistamiseen käytät erilaisia lankoja, tankoja ja levymateriaaleja, joista valmistettuja osia voit liittää juottamalla kokonaisuudeksi. Kurssin aikana voit myös kokeilla valmiin korukiven istuttamista kehysistutuksella koruun. Materiaalit voit hankkia oppilaitokselta.

Koulutus toteutetaan Rasekon Eeronkuja 3:n toimipisteessä monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta on keskimäärin yksi viikonloppu kuukaudessa.

Toteutus:

Monimuoto-opinnot, kerran kuukaudessa, viikonloppuisin.

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 3:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on perustutkinnon tutkinnon osa. Koulutus on maksutonta, kunhan osallistut kurssin lopuksi tutkintotilaisuuteen ja suoritat kyseisen tutkinnon osan. Suorituksesta saat todistuksen. Koulutuksesta syntyy materiaalikustannuksia omista harjoitustöistäsi riippuen keskimäärin 25 – 100 euroa.

Kysy lisää

Teo Mero
Vastuuopettaja
teo.mero(at)raseko.fi
Puh. 040 8374430