15 loka

Haastattelijat Anna ja Anita, HRC3c,
teksti Anna

Ihana suuriksen Sirpamme, jonka tuntee koko Nao, työskentelee
koulumme
suurkeittiöllä kahden muun naisen kanssa, ja hän
vastaa salista ja diettiruokapuolesta. Sirpa on ammattitaitoinen ja
lämminsydäminen pohjimmiltaan. Sirpan kanssa työskentely kerran
viikossa on antoisaa ja humoristista sekä opettavaista, sillä joka kerta
aina oppii uutta. Suurkeittiö opettaa tulevaa kokkia ja paljon.

Sirpa_blogiin

Sirpa

 

Me HRC3c:n opiskelijat Anna ja Anita teimme tämän kyselyn
syksyllä 2014.
Mietimme 10 kysymystä, joihin Sirpa vastasi näin:

1. Syntymäpaikkasi? = Turku.

2. Kuinka monta lasta sinulla on? = 2 lasta, tyttö ja poika ja pojallani
on 2 omaa poikaa.

3. Millaisia ruokailutottumuksia sinulla on ollut nuorena? = Olen syönyt
kaikkea mitä eteen on kannettu, mutta kala ja sipuli olivat kynnysmatto
nuorena.

4. Missä maissa olet käynyt? = Olen kiertänyt Eurooppaa ristiin rastiin,
moottoripyörällä, autolla ja lentäen. Islantiin kun vielä kerkiäisi.

5. Haluaisitko korjata jotain virhettä elämästäsi, minkä olet tehnyt vai
kadutko sitä lainkaan? = Aika kultaa muistot, enkä koskaan vaihtaisi
päivääkään pois!

6. Olitko aivan varma peruskoulun viimeisellä vuodella, että sinusta
tulee kokki? = En edes haaveillut ruoka-alasta.

7. Mitä koulutuksia sinulla on? = Modisti/turkkuri. Ruoanvalmistukseen
liittyvät tutkinnot sekä koirien koulutuksiin ja käyttäytymiseen liittyvät
tutkinnot.

8. Tulevaisuuden suunnitelmat? = Lisätä koiramäärää ja tehdä enemmän
töitä koirien parissa ja niiden hyväksi.

9. Mihin aikaan haluaisit palata takaisin? = Haluaisin palata 70-80-luvun
vaihteeseen ja juurilleni Oulunsaloon tai siihen aikaan, kun lapseni syntyivät.

10. Mottosi elämässä muille tai sinulla itselläsi? = Hyvään pyritään,
mut priimaa pakkaa tulemaan!

Haastattelijat Anna ja Anita, HRC3c,
kirjoittanut Anna