Rasekossa opetus on ollut perinteisesti tuloksellista. Myös vuonna 2014 Raseko sijoittui Opetus- ja kulttuuriministeriön tuloksellisuusvertailussa hienosti kolmanneksi suurten monialaisten koulutuksen järjestäjien sarjassa. Nyt Rasekon koko toiminta on myös sertifioitu ja Raseko on saanut ISO 9001 –laatusertifikaatin.

– Olemme saaneet maaliin yhden merkittävän projektin. Toimintajärjestelmämme kestää ulkopuolisen tiukan arvioinnin ja voimme hyvillä mielin lähteä kohti tulevaisuutta, johtava rehtori Maria Taipale toteaa. Hän muistuttaa, että laatutyö jatkuu ja aina löytyy parannettavaa.

– Nyt Raision seudun koulutuskuntayhtymän toimintajärjestelmä on kuitenkin virallisesti sertifioitu. ISO9001:2008 mukainen sertifikaatti kattaa meillä koko toisen asteen koulutuksen ja aikuiskoulutuksen tarjoamisen ja kaikki Rasekon toimipisteet, hän toteaa.

Taipale kiittää Rasekon henkilöstöä määrätietoisesta ja sitkeästä laatutyöstä. Laatupäällikkö Markku Rantalan johdolla työtä on tehty arjen työn rinnalla ja mukana ovat olleet niin opettajat kuin muukin henkilöstö.

Sertifikaatti on myönnetty 6.11.2014. Sertifikaatin on myöntänyt DNV GL Business Assurance Finland Oy Ab. Pääarvioijana toimi Curt Ruokolahti.

Laatusertifikaatti